M.U.K. team ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

M.U.K. team

Lejla Zonić

Jedan od osnivača Magazina Urbane Kulture. Lejla je ujedno i urednik na malosutra.org, bavi se promocijom hip hop kulture, pleše u najpoznatijoj tuzlanskoj ekipi "Dirty Angelz Crew"
Glavna i odgovorna osoba za organiziranje "Hip Hop Camp-a" (Project035) u Tuzli prošle godine na kojem su nastupile poznate ličnosti sa balkanske hip hop scene.Alen Agić 

Alen Agić je momak koji živi i radi u Lukavcu. Prije mjesec dana se priključio našem timu, rođen 07.05.1988 Tuzla, inženjer tehnologije, bavi se amaterski hip hop-om još od 15 godine, član nevladine organizacije City Angels Lukavac.
Elvira Mrvica Rašljanin

Iz Tuzle do Queens-a(NYC) pa opet nazad do Tuzle, fotografijom se pocela baviti iz hobija, jedan vid bjezanja iz stvarnosti, hip-hop head pa se kroz slike da' vidjeti ta ljubav prema hop-u. Voli da prati sve urbane i pozitivne dogadjaje.
Aleksandar Coa Aničić

Dugi niz godina se bavi bboyingom, zajedno sa svojom ekipom "Dirty Angelz" iz Tuzle uzimao učešća i podržavao mnoga urbana dešavanja kako u svom gradu tako i šire. Na ideju došao da napravi ovu stranicu zbog promocije mladih umjetnika i njihovih projekata. Zajedno sa Lejlom Zonić pomaže u organizovanju i promovisanju "Hip Hop Camp-a" (Project035)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates