O sajtu ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

O sajtu

Sajt“M.U.K.” je osmišljen kao magazin urbane kulture. Osnovan je u mjesecu martu 2012 godine i u cilju ima: promociju mladih i neafirmisanih umjetnika i njihovih projekata.
Na ovom sajtu možete naći video zapise kao i slike sa Hip Hop dešavanja kao što su razni: Break Dance battle-ovi, Festivali, Rap koncerti, reportaže sa mnogih festivala kako u BiH tako i šire, kao i najave novih filmova i serija.
Od marta pa sve do sad predstavili smo i promovisali veliki broj umjetnika ne samo iz Tuzle ili Bosne i Hercegovine već smo svoje vidike proširili i redovno promovišemo sve artiste iz regiona.
Ostvarili smo saradnju sa sajtovima iz svih EX-YU prostora koji se bave istom ili sličnom tematikom.
6. septembra objavili smo konkurs za prvi M.U.K. mixtape .
Bili smo iznenađeni kada nam se javio veliki broj rap umjetnika iz svih ex-yu prostora i za nepunih mjesec dana smo sastavili i objavili svoj prvi projekat “MUK mixtape vol.1” koji možete preslušati ovdje: http://soundcloud.com/urbano-urban/sets/m-u-k-mixtape-volume-1/
U planu imamo da nastavimo da jačamo naš blog sa novim projektima i idejama i ovom prilikom pozivamo sve vas koji želite da se pridružite našem timu, da se javite na mail “urbanourban@yahoo.com” ili u poruci na našoj facebook stranici “https://www.facebook.com/MagazinUrbaneKulture1

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates