Koncert BS-a (Video najava) ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Friday, March 16, 2012

Koncert BS-a (Video najava)



BS

Poznati beogradski reperi sa trinaestogodišnjom karijerom pretprošle godine objavili su treći album "Diskretni heroji", koji je sa njihovog sajta već preuzelo više od milion ljudi.
Ulaznice će koštati 1.200 dinara za parter, odnosno 1.500 za tribine, a u prodaji su od  22. februara na prodajnim mjestima Kard servisa, Tiketlajna i Eventima, kao i na sajtovima tih servisa. Članovi Sindikata rekli su da su željeli da cena bude pristupačna, a da vrijeme koncerta omogućava i mlađim fanovima da dođu bez da zagaze u "sitne sate".
"Dugujemo publici ovakav koncert, naravno ne samo beogradskoj, jer znamo da imamo fanove kako u unutrašnjosti, tako i u regionu. U planu je organizovan prevoz iz većih gradova u Srbiji za sve one koji žele da dođu", rekao je na konferenciji za medije Marko iz Sindikata.
Šef Sale i Škabo smatraju da je Arena pravi izbor hale za koncert, i obećali odličnu svirku.
"Odavno planiramo veliki beogradski koncert, razmišljali smo o Sajmu, ali ta hala ne ispunjava tehničke uslove. Beograd oskudjeva u mestima za sedam-osam hiljada ljudi, hale su ili male ili ogromne, tako da je Arena pravi izbor", rekli su Sale i Škabo.

"Gladni smo publike i naravno da bismo voleli da vidimo punu Arenu. Dugo smo iščekivali ovakav koncert, i znamo da ćemo obradovati publiku koja voli i ceni naš rad. Organizacija je poverena 'Mjuzik staru' kako bi sve bilo tehnički na vrhunskom nivou, a mi obećavamo odličnu svirku i sjajan zvuk", rekli su članovi Sindikata.
BS najavljuje i probrane goste na bini i specijalna iznenađenja, koja će do koncerta ipak držati u tajnosti.

Video Najava

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates