Predstavljamo "Banda Kovergentna Panda" ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, March 21, 2012

Predstavljamo "Banda Kovergentna Panda"

“Banda Kovergentna Panda je sastav od 3 osobe koji u gomili raskrsnica pronalaze put ka sličnoj filozofiji, ideji i pokazuju izražen afinitet prema smislenom i domišljatom kretenizmu i ovom najbitnijem, a to je slušanje i kreairanje muzike.
Zašto nose baš to ime? Predstavljaju Bandu (grupu) ljudi koji prave rap sa dozom humora, sarkazma i ironije, pa preko ozbiljnih socijalno-društveno angažovanih tekstova u kojem ne štede nikoga, rade rap koji nije naporan i opušteni su dok to rade, (kao pande) ali sve to ima neki smisao, dvosmislenost je osjetna i svaka pjesma teži nekoj ideji i ima poruku (konvergiraju ka njoj).
Njihov muzički izražaj se može svrstati u rap muziku, ali isto tako ne mora, jer nisu standardni reperi: kačketi, jebanje mame na svakom koraku i posipanje kuja kokainom i parama. Ulažu u svoje obrazovanje, tako da taj element ostavljaju publici i kritičarima da protumače na svoj sopstveni način.
Banda Konvergentna Panda ima tri člana, to su: Fedjah, Sick i ZaMir Konfuzija, to su njihovi pseudonimi kada djeluju solo.”
Ekipa je do sada izbacila tri pjesme (Le Rap Kretenico, Ja Sam & Zen Poetika) i u nastavku imate ekskluzivne download linkove za iste. Trake također možete slušati na YouTube-u. Enjoy!

YouTube


Download link možete naći na sajtu BHOPortal

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates