Web premijera i download novog albuma: Polyester Shock - "Odmah i sad" ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Sunday, March 11, 2012

Web premijera i download novog albuma: Polyester Shock - "Odmah i sad"

Preuzmite treći album rock benda Polyester Shock i premijerno pogledajte spot za prvi singl, pesmu "Odmah i sad" - petak 9. mart tačno u podne, samo na regionalnom MTV-ju!

http://www.mtv.rs/datastore/imagestore/article_big/article_big_1331131261Polyester_Shock.jpg


Pet godina nakon albuma prvenca "Stereo" (Automatik Records, 2007.) i "Soba 304" (Self-released, 2009.), beogradski rock'n'roll bend Polyester Shock obradovaće svoje fanove svojim novim i trećim po redu albumom, nazvanim jednostavno "Polyester Shock", i to kao besplatan download na sajtovima regionalnog MTV-ja. Zato ovog petka pogledajte novi spot za pesmu "Ovde i sad" i preuzmite vašu besplatnu kopiju albuma!
Polyester Shock postoje od 1999. godine. Iza sebe imaju veliki broj singlova, tri albuma, nebrojeno koncerata, nastupa na raznim festivalima (Exit, Beerfest Niš...). Bend čine Daniel Mihajlović (vokal), Zoran Spirovski (bubanj), Nemanja Ilić (gitara) i Marko Jablanov (bas gitara), uz povremeno koncertno gostovanje prijatelja muzičara.
"Album 'Polyester Shock' ne donosi ništa novo i revolucionarno na polju rock'n'roll muzike - potpuno je NEprogresivan, apsolutno NEavangardan, na njemu nema škripanja, zujanja, pištanja, kao ni tajnih mudrosti sakrivenih u tekstovima. Više je poput neke R'n'R vremenske mašine, koja Vas vodi na putovanje kroz 60/70/80 godine XX veka, i koja se možda malo više zadržava negde u 70-im, tek toliko da dopuni baterije... pa Vas onda naglo vrati nazad u današnjicu... Dakle, 11 novih, klasicnih R'n'R hitova..." - ovako su ukratko opisali novi album članovi benda, a vi ga preuzmite sa stranica regionalnom MTV-ja i zaplovite R'n'R "vremenskom mašinom".
Na albumu se nalazi 11. novih pesama koje su autorsko delo benda. Kao specijalni gost na pesmama "Pogledaj napred" i "Zmaj" gitaru je odsvirao Željko Nikolić, gitarista i pevač benda Roze Poze. "Polyester Shock" je sniman, miksan i produciran u studiju 15 u Beogradu, a produkciju i mastering (Red Wall Box studio) je uradio Nemanja Ilić, gitarista benda. Za prvi singl, propraćen spotom koji će se pojaviti istovremeno kada i album, izabrana je pesma "Odmah i sad".
Preuzmite treći album rock benda Polyester Shock i premijerno pogledajte spot za prvi singl, pesmu "Odmah i sad" u petak 9. marta u 12:00, samo na regionalnom MTV-ju!

Izvor: mrv.rs

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates