Ajs Nigrutin i Timbe @ Bad Taste Party (Beograd) ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, May 16, 2012

Ajs Nigrutin i Timbe @ Bad Taste Party (Beograd)



Šta je Bad Taste Party? To je maskenbal u kome je suština da se posetioci što gore obuku ili maskiraju, sve je dozvoljeno, sve može, a ništa ne mora. Ta žurka je postala hit, jer je atmosfera odlična i vesela, svi su nasmejani, smeju se jedni drugima i imaju mogućnost da se maskiraju samo onim čime vec raspolažu u ličnom sortimanu, uklapaju nespojivo, dekomponuju sklad i okreću leđa već postojećem konceptu lepog oblačenja.



CENA KARTE: 650 RSD u predprodaji (dresscode)
900 RSD (no dresscode)
Bad Teste Party se prvi put održao 2003. godine u Beču.
Održava se u svim austrijskim gradovima, kao i u Švajcarskoj i Nemačkoj.
Taj koncept uživa veliku popularnost, kako dokazuju čuveni klubovi u kojima se odvija, tako i broj redovnih posetilaca i medija koji su ih ispratili, među njima i prva austrijska nacionalna televizija ORF.
Koncept i tema žurke su, kao što ime otkriva - loš ukus. To je maskenbal u kome je suština da se posetioci što gore obuku ili maskiraju, sve je dozvoljeno, sve može, a ništa ne mora. Ta žurka je postala hit, jer je atmosfera odlična i vesela, svi su nasmejani, smeju se jedni drugima i imaju mogućnost da se maskiraju samo onim čime vec raspolažu u ličnom sortimanu, uklapaju nespojivo, dekomponuju sklad I okreću leđa već postojećem konceptu lepog oblačenja.
Muzika je, kao I odeća, takodje mešovita, tako da su svi ukusi pokriveni. Pušta se dosta muzike iz filmova ili "trash" hitovi, kako bi podržali ironičnu atmosferu. Posle nekog vremena se pušta uglavnom electro - house, kako bi posetioci dobili šansu da stvarno proslave taj događaj. 25. Maja ce se pustati i dosta klasicnog repa.



Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates