Dupla MTV premijera - SevdahBABY i MVP ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, June 30, 2012

Dupla MTV premijera - SevdahBABY i MVP


MTV u ponedeljak u 20:00 donosi duplu regionalnu premijeru - pogledajte novi SevdahBABY letnji hit "Jun" i spot za pesmu "Hajde polako" Milana Deličića Delče, koju je obradila grupa MVP. 

SevdahBABY nastavlja svoj plan o redovnom tromesečnom izdavanju singlova - poslije spota za numeru "Izvini dušo izvini", Milan Stanković, poznatiji pod producentskim imenom SevdahBABY, se okreće svojim korijenima - french disco ritmovima, pomješanim sa orijentalnim uticajima. "Jun" je instrumentalna tema, nešto na šta nismo navikli od ovog producenta, ali je njen zarazni groove ono što beskompromisno komunicira sa slušaocima, čak i bez riječi.
Video spot koji prati ovu muzičku temu je prava ljetnja razglednica Beograda, sa njegovom arhitekturom, ljudima i prije svega slikama ljetnjeg sunca. Dinamika je glavna tema videa, koji je ujedno i rediteljsko - producentski debi Milana Stankovića, kompletnog autora ovog audio-vizelnog dijela.
Singl će od 5. jula biti dostupan za download na adresi Traxsource.com, a dvije nedelje kasnije i na svim ostalim relevantnim Internet prodavnicama muzike. Izdavač je etiketa Blacksoul Music, poznata po izboru kvalitetne house muzike.
"'Jun' je jednostavna letnja tema, savršeni soundtrack za vožnju pored Jadranskog (ili naravno, bilo kojeg drugog) mora." - kaže o novoj pjesmi i spotu SevdahBABY.
Beogradska grupa MVP, koja je svojom filozofijom i pozitivnim stavom prikupila ogroman broj istomisljenika i poštovalaca njihove muzike, napravila je remiks pjesme "Hajde polako", koju je napisao i izvodio preminuli muzičar Milan Delčić - Delča iz grupe Delča i Sklekovi.
"Delča je pre svega bio veliki čovijek i muzičar, a ovim gestom želimo da pokažemo da njegovo ime nije zaboravljeno" - reko je Bane Lalić, pjevač grupe MVP.
Pjesmu "Hajde lagano" MVP su premijerno izveli na koncertu za održanom 13. januara u Belexpocentru, gde su nastupili prije rumunske dance zvezde Inne.
Hitovi poput "Idemo gore", "Celu noć i celi dan" i "Ne brini se ništa" zasluženo su donijeli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji album prvenac "Za bolje znam, al' mi bolje ne treba" je i dalje dostupan za besplatan download na regionanim MTV sajtovima.
Dupla MTV premijera: SevdahBABY -"Jun" i MVP -"Hajde polako", ponedeljak, 2. jul u 20:00!


Izvor

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates