Koncert Kandžije u emisiji EXIT Music Hour ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, June 14, 2012

Koncert Kandžije u emisiji EXIT Music Hour


U petak od 18:30 ne propustite polučasovni snimak nastupa osiječkog repera Kandžije sa prošlogodišnjeg Exit festivala, kao i pola sata spotova izvođača koji će učestvovati ove godine. 


U susret EXIT festivalu, koji će se po 13. put održati u Novom Sadu od 12. do 15. jula, MTV vam predstavlja EXIT Music Hour. Ovog petka od 18:30 i reprizno u subotu od 20:50 pogledajte nastup Kandžije i njegovog pratećeg benda Gole žene, koji su nastupili na Fusion bini Exit festivala 10. jula 2011.
Dvadestsedmogodišnji hip-hoper i borac za pravdu iz Osijeka, Kandžija, poznat po eklektičnom zvuku i iskrenim stihovima, predstavio je na Exitu njegov drugi album "Koktel od rakije" i singl "Desno". Razigrana publika na Fusion stageu još jednom se uverila zašto je ovaj mladi reper već duže vreme na sceni poznat kao jedan od najboljih freestylera. Uz pratnju njegovog kontroverznog pratećeg benda Gole žene izveo je hitove "Bicikl", "Jelena", "Desno", "Bič" i "Koktel od rakije", a ovog petka od 18:30 možete i vi da uživate u njima u okviru Exit Music Houra na MTV kanalu.
Pored sjajnog Kandžijinog koncerta, pogledajte i 30 minuta spotova izvođača koji će učestvovati na ovogodišnjem festivalu, kao što su Guns N’ Roses, Gossip, New Order, Erikah Badu, Plan B, Duran Duran, Lollobrigida, Zemlja Gruva, Dječaci i mnogi drugi...
I to nije sve, pažljivo pratite dešavanja na MTV-ju i našim regionalnim sajtovima, i moći ćete da osvojite karte za EXIT festival!

Mtv.Rs / M.U.K

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates