MTV Premijera: General Woo - "Banksteri" ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, June 9, 2012

MTV Premijera: General Woo - "Banksteri"


U ponedeljak, 11. juna u 20:00, u serijalu MTV Premijera pogledajte novi spot za General Wooa... 

 

"Ideja potiče iz filma 'They Live' u kojem lik, kada stavi naočare, vidi skrivene poruke! Na tu ideju došao je Woo, a ja sam je realizovao - i to dobro. Snimali smo 3 dana i izmontirali poslednje kadrove u ponedeljak oko 7 ujutro! U pauzama za vreme montaže igrali smo PES, a ako me pitate ko je dobio, neću vam odgovoriti jer je ispred Wooa duga karijera!" – izjavio je po finiširanju spota za pesmu "Banksteri" režiser Danijel Tipura - Tipi.
"Banksteri" je treći singl koji dolazi sa albuma "Verbalni delikt", jednog od najistaknutijih albuma 2011. godine, koji još uvijek možete besplatno da preuzmete sa download stranica regionalnih MTV sajtova. Neki od vas se sjećaju da je novo General Woo izdanje svojevremeno odmah po objavljivanju zabilježio toliko veliki broj skidanja da je u jednom trenutku - pao MTV server.
Velik interes publike pratila je i izuzetna kritika, koji je "Verbalni delikt" mahom ocjenila kao najbolje izdanje u bogatoj Wooovoj karijeri. I od novog singla i spota za singl "Banksteri" se ne očekuje ništa manje - zato budite uz MTV i pogledajte premijeru spota za ovu pjesmu.
MTV Premijera: General Woo - "Banksteri", ponedeljak, 11. jun u 20:00, samo na regionalnim MTV sajtovima!

Izvor: 

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates