Predstavljamo: Posljednje ime i satnica Belgrade calling Festivala ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, June 20, 2012

Predstavljamo: Posljednje ime i satnica Belgrade calling Festivala

 
* Napomena: prikaz na mapi sadrži podjelu na sektore Fan Pit, Parter 1 i Parter 2. Navedeni sektori postojaće samo 28. juna, dok za ostala tri festivalska dana svi ulazi i ostali objekti se nalaze na istim mjestima, ali se sklanjaju ogradice između sektora čime ispred bine će postojati jedinstven prostor za publiku.

Poslije 17 aktualnih svjetskih imena, kao i deset bendova iz Srbije, program predtojećeg "Guarana Belgrade Calling" festivala pojačat će i Dubioza Kolektiv.

Popularna grupa iz BiH nastupiti će 27. juna poslije svojih komšija i domaćina iz beogradske grupe S.A.R.S i glazbenih uzora hip-hop legendi Public Enemy, a prije popularnih Example, pop zvijezde Jessie J. i elektronskih velikana Orbital. Kako god, zanimljiv podatak je i da će festival sudeći po rezultatima prodaje ulaznica izvan Srbije, posjetiti skoro oko 10.000 ljudi iz cijele Jugoistočne Europe, što svakako obećava dobru zabavu.

Ulaznice za Guarana Calling festival koji će se održati u parku Ušće od 27. do 30. juna, prodaju se kako u Srbiji tako i širom regiona, te putem sajteva www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com.
Bitno je naglasiti da je ulaz na festival 30. juna potpuno slobodan za sve posjetitelje. Više informacija o samom festivalu možete dobiti ovdje.


Organizatori prvog Belgrade Calling festivala objavili su satnicu nastupa svih izvođača, kao i popis bendova Jelen Top 10 turneje, zakazane za posljednji dan festivala.

Satnica nastupa:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates