Prti Bee Gee oduševio publiku na "Asfaltiranju" ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Sunday, June 24, 2012

Prti Bee Gee oduševio publiku na "Asfaltiranju"

Iako su na nastup došli zahvaljujući tome što su članovi Bad Copy-a otkazali učešće, publika nije bila razočarana.


Drugo po redu Asfaltiranje završeno je sinoć na terasi KIC-a i to koncertom sastava Prti Bee Gee, koji su jednostavno iskoristili svoju priliku dolaskom umjesto ponovno okupljenog Bad Copy-a i oduševili publiku.

Početak programa je bio skoro na vrijeme i to nastupom Barske 100-ke, ali kako terasa nije bila puna, momci su konstatovali da "svi gledaju fudbal". Međutim, nisu bili u pravu.

Tokom njihovog nastupa koji je trajao nešto više od pola sata, publika je konstantno pristizala, što je svakako davalo bolju atmosferu za ono što tek dolazi.

Nakon njih, pred punom terasom nastupili su Rhino i Labia zajedno sa Marijom Božovićem. Oni su zapravo i obavjestili publiku da je došlo do promjena u programu, i kako će mjesto Bad Copy-a preuzeti jedan od poznatijih beogradskih sastava, naravno radi se o grupi Prti Bee Gee. Ta informacija izazvala je oduševljenje prisutnih.

Rhino i Labija dodatno su razdrmali publiku koja je sa nestrpljenjem očekivala nastup sve popularnije klape u regionu Who See. Oni su svoj nastup otvorili pjesmom "Kroz Grad".

 

"Ajmo ruke gore, strašno je bitno", opominjali su Dadduh i Noyz prisutne izvodeći pjesme sa svog aktuelnog albuma "Krš i drača" ali bilo je tu i onih starijih.

Napokon, došao je red i na zvijezde večeri, naravno sastav Prti Bee Gee. Iako su kako smo već pomenuli na nastup došli isključivo tome što su članovi Bad Copy-a otkazali učešće, publika je bila i više nego zadovoljna. Eufrat i Mikri Maus izveli su svoj standardni repertoar, a pred sami kraj koncerta se obratio i glavni krivac što postoji ovakav festival, naravno riječ je o MC Marku.

"Hejteri mogu da mi p... k.... sljedeće godine dovodimo i neko strano ime", obećao je dotični reper uz izvinjenje što psuje.

Bez obzira na to da su imali želju da se s publikom u Podgorici druže duže, Prti Bee Gee završili su nastup pola sata nakon ponoći, priredivši ljubiteljima pravog hip hopa još jedno nezaboravno veče.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates