Predstavljamo: Snoop Dogg izdao reggae singl ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Sunday, July 22, 2012

Predstavljamo: Snoop Dogg izdao reggae singl


Da je američki raper Snoop Dogg krenuo novim pravcem, potvrđuje i ovaj single. Album pod nazivom "Reincarnated" biti će izdat na kraju tekuće godine, a produciraće ga, bar kako sada stvari stoje, upravo Diplo, koji je radio odnosno producirao albume za Miu i Beyonce.

Snoop Dogg je u saradnji sa američkim DJ/producentom izdao reggae single pod nazivom "La la la". Primjetno je da se radi o kvalitetnom singlu, gdje se Snoop zaista dobro snašao, s obzirom da se ne radi o njegovom klasičnom stilu, kako smo inače navikli od njega. 

Legendarni Snoop je izdao single pod imenom Snoop Lion, a zašto je promjenio svoje umjetničko ime, nepoznato je, bar za širu javnost. U nastavku poslušajte o kojoj se stvari radi i kako se zapravo Snoop snašao u svom reggae izdanju.


Američki reper je i ranije najavio da će promjeniti pravac i da će to napraviti baš sa jednim reggae albumom. Takođe, naglasio je da će na novom albumu doživjeti "muzički preporod", što svakako čini neizvjesniju situaciju za njegove fanove u iščekivanju istog. Kako smo već i najavili, album se očekuje krajem tekuće godine, a zadnji je izdao pod nazivom "Doggumentary" sredinom prošle godine.

Predstavljeni single "La la la" u mp3 formatu, možete download-ovati ovdje.


Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates