Svi kao jedan festival 2012 ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Monday, July 16, 2012

Svi kao jedan festival 2012

Da li ste spremni za događaj koji će zauvijek promeniti hip hop scenu u Srbiji?

„Svi kao jedan“ i ove godine pomjera granice i vodi vas na trodnevno putovanje kroz hip hop kulturu sa više od 50 domaćih i stranih izvođača koji će u poslednjem vikendu avgusta beogradski skejt park pretvoriti u prijestonicu hip hopa na Balkanu.
I to nije sve.
Program koji će trajati 24sata, tri dana za redom, svim obožavateljima hip hop kulture donosi takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, grafitima i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim stage-om, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture.
Ukratko, raj za sve one koji vole hip hop i sve što on predstavlja.
Nakon velikog uspjeha prvog izdanja festivala u novembru 2011. kada je napravljen presedan okupljanjem ubjedljivo najvećeg broja hip hop izvođača do sada, odziv od oko 3.000 obožavatelja prevazišao je očekivanja organizatora i na taj način dokazao da ima potencijal daleko veći od hale Beko.
To je bio glavni razlog da već ove godine hip hop festival preseli u veći prostor i u bolji termin, pod mnogo boljim okolnostima i sa neuporedivo bogatijim sadržajem.
Ove godine, 30. i 31. avgusta i 01. septembra, skejt park na Ušću će biti centar hip hop kulture u regionu, koji će okupiti nekoliko hiljada mladih ljudi i pružiti im do sada neviđene sadržaje objedinjujući uličnu umjetnost, alternativne sportove i crni zvuk u jednu sveobuhvatnu cjelinu, dajući ovom događaju pravu festivalsku dimenziju.
Cilj ovog festivala biće da svoje posjetioce upozna sa svim elementima hip hop kulture i njenim nastankom i razvojem do danas, kao i da motiviše mlade generacije da razvijaju kreativnost kroz upoznavanje alternativnim umjetnostima i sportom.
Do festivala nas očekuje nekoliko promo žurki, premijera filma „Svi kao jedan“ kao i hip hop karavan koji će obići najveće gradove u Srbiji. 



Pregledajte video najavu za prošlogodišnji festival


Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates