Uoči dolaska na Zrće, Beyonce i Jay-Z Nasu preporučili hrvatska vina i delicije ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Monday, July 2, 2012

Uoči dolaska na Zrće, Beyonce i Jay-Z Nasu preporučili hrvatska vina i delicije

Uoči svog hrvatskog premijernog nastupa (05.jul) u sklopu Fresh Island Festivala, hip-hop ikona Nas i njegov managment kontaktirali su organizatore da žele kušati vrhunska hrvatska vina i delicije.

Nas je u razgovoru sa svojim kolegama Beyonce i Jay-zijem dobio preporuku da za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj obavezno kuša vrhunska hrvatska vina te gastronomske delicije kao što su salata od hobotnice i carpaccio od palamide.
Organizatori su stoga na listu želja i zahtjeva koje se nalaze u njegovom ugovoru dodali i hrvatske proizvode. Nas će svojim nastupom 05. srpnja na najpopularnijoj hrvatskoj plaži Zrće otvoriti Fresh Island Festival.


Klubovi Papaya i Aquarius, te eksluzivni party na brodu ugostit će od 5. do 8. jula neka od najvećih imena američke i europske scene, a popis predvode hip-hop ikona Nas, Grammy nagrađivana Eve i DJ Muggs iz kultnih Cypress Hill.
Ovaj jedinstveni festivalski užitak već je prema mnogim regionalnim i inozemnim glazbenim medijima svrstan u jedan od festivala kojeg ove godine ne smijete zaobići.
Više informacija na web siteu festivala: www.fresh-island.org


Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates