Svi Kao Jedan | Prvi dan ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Friday, August 31, 2012

Svi Kao Jedan | Prvi dan



Program je kasnio, ali tako se to uvijek dešava, kada ima mnogo izvodjača. Tonske probe, kojih je bilo mnogo, malo su usporile program. Medjutim, čini se da publici to nije smetalo, nekako su svi bili raspoloženi i obraćali su pažnju na okruženje. Sjajan stejdz, ozvučenje takodje, rasvjeta – apsolutno sve na mjestu.

Pristune je zagrijao DJ Ike, dok na binu nisu izašli Bauci. Nakon njihovog zapaženog nastupa, mikrofon su pruzeli drugari iz Ušikane Družine. Onda su nastupili lazarevčani, grupa 4 Elementa, a za njima Nišljije B Crew. Pravo iz Užica, na Festival je stigao Deniro. Hedlajneri, Bad Copy, zapalili su publiku u skejt parku.
Posebnu pažnju svih koji su došli na festival, defintivno je privukao Niggor koji je svoj repertaor oblikovao po nekadašnjem repertoaru grupe Montenigersi. Bilo je vrlo zanimljivo prisjećanje na nekadašnje hitove ovog old school rep sastava.
Na staru školu podsjetio nas je i Gru, koga je publika pozdravila sa velikim oduševljenljenjem. Posle njega nastupali su DJ Don Dado i DJ Beni Bjanko, a za njima Maxoni i Spale.


Tokom ranih jutarnjih sati, dok je mrak iznad Beograda lagano počeo da jenjava, VIP je izašao na scenu i svojim nastupom razmrdao sve prisutne. Posebno je ispraćena traka „ Altantida“, koja je nastala prije više od decenije. Za kraj prve festivalske večeri i dobro jutro muziku je puštao DJ XB.

Izvor: 

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates