My People 23 (NOVI BROJ) ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, September 20, 2012

My People 23 (NOVI BROJ)


Naša prijateljska stranica "My People" je izbacila još jedan u nizu svojih online časopisa.

UVOD:

Ne sećam se u poslednjih nekoliko brojeva da li smo neki broj ovoliko dugo spremali. I to bukvalno u završnoj fazi. Toliko smo svi nekako lickali svoje tekstove, slike, prelome, da sam se u jednom trenutku osetio kao muzičar koji non stop nešto dodaje i sređuje na već završenom i svršenom albumu. E pa mi smo odlučili da napravimo još savršeniji magazin, da ispravimo i najmanji delić koji se može ispraviti, unaprediti, popraviti. Da dobijemo nešto najbolje što se može čitaocu ponuditi. 

I šta smo dobili... Dobili smo Maju koja je uhvatila dobar deo intervjua za ovaj broj. Dobili smo još jedan stil pisanja i pitanja što je definitivno usveženje u ovom broju... Dobili smo novu rubriku, obišli smo neke festivala (Uskoro special posvećen jednom od njih) dobili smo jedan od najdinamičnijih brojeva - barem nama a nadam se i vama. Mnogo vremena je prošlo od broja 22 do broja 23 ali čekanje se isplatilo. Definitivno.

Dok vi ovo čitate i spremate se da pregledate ovaj broj, mi već radimo punom parom na nekim novim stvarima koje ćete uskoro videti. Rekao je glavni urednik magazina "My People" Ivan Ristić!





Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates