Nervira vas Chris Brown? Imamo rješenje… ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, September 20, 2012

Nervira vas Chris Brown? Imamo rješenje…



...jer je kompanija AUX napisala softver koji će za vaš kompjuter "pobrisati" sve tragove R&B pevača sa interneta, ako tako odlučite. 

Kako javlja britanski New Musical Express, kanadska softverska kompanija AUX je napisala aplikaciju za vaš internet pretraživač (trenutno je dostupna za Google Chrome, dok se druge verzije očekuju uskoro), koja će, ako odlučite da je instalirate, za vas i vaš kompjuter "izbrisati" svako pominjanje Chrisa Browna sa interneta. Ovaj mali program se zove "Chris Brownout" - kompanija je poznata i po identičnom softveru pod imenom "Nickelblock" koji je prošle godine ponudila svima onima koji žele da "zaborave" na grupu Nickelback - a o tome zašto je ovoga puta Brown bio "na tapetu", producent firme Sam Sutherland kaže:
"Ako Chris Brown želi da na svom vratu istetovira lik devojke koja liči na Rihannu ali kao nije Rihanna, onda će se svuda pisati o tome (žena nacrtana na Brownovom vratu ima kopče na usnama i modricu na oku, i navodno "veoma podseća na pevačicu posle toga kada ju je svojevremeno Brown fizički zlostavljao"). Ali, u jednom trenutku dolazimo do potpunog zasićenja Chris Brownovim idiotarijama. Sve što smo mi uradili je to da smo napisali softver koji automatski na internetu prepoznaje njegovo ime, ignoriše ga i bukvalno briše. Sve ostalo je tu - samo više nećete vidjeti njegovo ime i lice."
Pod uslovom da poželite da "obrišete" Browna iz svog internet iskustva ili da saznate više o ovom softveru, posjetite adresu aux.tv.


Izvor: NME.com

 

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates