Objavljene nominacije za Best Adria Act! ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, September 26, 2012

Objavljene nominacije za Best Adria Act!





















Objavljene nominacije za Best Adria Act!

 

A nominovani za MTV nagradu su Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See....

MTV je objavio imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), koja će se održati 11. novembra u Frankfurtu u Njemačkoj, sa početkom u 21:00.
Izvođači nominovani u kategoriji Best Adria Act su:
  • Elemental
  • MVP
  • T.B.F.
  • Trash Candy    
  • Who See
Glasanje za Best Adria Act počinje danas, 17. septembra, na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 14. oktobra u ponoć, kada ćemo dobiti pobjednika.
O nominacijama su izjavili:

Elemental:
"Srećni smo zbog nominacije! Napokon! Glasajte za nas jer mi nudimo nova radna mesta (trebaće nam produkcijska ekipa, stilista i potparol, ako pobjedimo), viši standard (rakija za sve!) i stabilni kreditni rejting (podići ćemo kredit zbog putovanja). Elemental ide do kraja!"

MVP:
"Ova nominacija nam puno znači, jer potvrđuje da se naše poruke čuju izvan Srbije i definitivno nam je dala podstrek za naredne projekte. Hvala MTV! "

T.B.F.:
"Jako smo srećni zbog MTV nominacije! S obzirom da je za kraj decembra najavljen smak svijeta, drago nam je da ćemo se takmičiti u poslednjoj godini."

Trash Candy:
"Kad smo saznali za nominaciju, ostali smo bez riječi! Totalno smo oduševljeni jer nam bend znači sve o čemu smo ikada sanjali – da pravimo muziku koja će se ljudima dopasti. Nije li to smisao bavljenja muzikom? Hvala MTV!"

Who See:
"Velika je čast i zadovoljstvo biti nominovan za ovako prestižnu nagradu, naročito zbog toga sto je Who See prvi izvođač koji je nominovan iz Crne Gore. Hvala MTV-ju na ukazanom povjerenju, i svim fanovima koji su naš singl 'Reggaeton Montenegro' drzali pet sedmica na prvom mjestu MTV top liste regionalnih hitova. Nadam se da će nas podržati i u ovoj trci za Best Adria Act. Deda i ja nismo bili u Frankfurtu do sada. Bilo bi sjajno kada bi mogli otići do tamo, popiti koje tamošnje pivo, a možda sročiti i po koju koju rimu za naredni album."

Glasajte za svog omiljenog regionalnog izvođača na mtvema.com !
Poznat kao najprestižni muzički događaja u Evropi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Frankfurtu. Ovo je drugi put u istoriji MTV EMA dodjela da je baš ovaj grad domaćin ceremonije. Svečanost dodjele EMA poznata je po tome da privlači najatraktivnija imena iz svijeta muzike, a ove godine će biti veća nego ikada!
Uz nastupe najpopularnijih izvođača i međunarodnih zvijezda, dodjela nagrada 2012 MTV EMA prenosiće se uživo iz istorijske dvorane Festhalle u Frankfurtu, u nedelju, 11. novembra. Nakon prošlogodišnje dodjele u Belfastu, koja je srušila sve rekorde, MTV EMA se vraća u Frankfurt (prvi put je to bilo 2001. godine).

O DODJELI MTV EMA:
Od svog početka u 1994, MTV EMA je stvorila reputaciju jedne od najsenzacionalnijih dodjela muzičkih nagrada na svijetu, i to ne samo na putrm MTV globalne mreže koja dopire do 550 miliona domaćinstava širom svijeta, već i na svim drugima kanalima i medijima, zahvaljujući atmosferi koju ovaj događaj uspjeva da kreira. Na prethodnim dodjelama nastupile su svijetske superzvijezde kao što su U2, Coldplay, Green Day, Rihanna, Beyonce, Shakira, Jay-Z, Madonna, Prince, Bon Jovi, Take That, B.o.B., Katy Perry, Linkin Park i mnogi, mnogi drugi.


Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates