VIDEO: Urnebesni spot Frenkija i Saše iz TBF-a ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, September 25, 2012

VIDEO: Urnebesni spot Frenkija i Saše iz TBF-a


Nova pjesma Frenkija Situacije na kojoj gostuje i Saša Antić iz TBF-a najavni je singl njegovog novog, četvrtog studijskog albuma koji izlazi krajem godine.

 

Pjesma je drugačija od onoga na što su do sada navikli njegovi fanovi, duhovitog karaktera, a donosi priču o zgodama i nezgodama na putovanjima kroz zemlje Balkana. Spot, za koji Frenkie kaže da je njegov najbolji do sada, radila je ekipa Novagenus iz Tuzle koji će ujedno raditi i cijeli dizajn albuma.

Kako je zapravo došlo do ove suradnje sa Sašom Antićem, najbolje opisuje Frenkie:

'Sale mi je na um pao kada sam napisao prvu strofu koja se dešava u Splitu, tako da je on bio stvoren za ovu ulogu i suradnju. A vjerovao sam da i on nakon tolikih godina sviranja i putovanja ima zanimljivih stvari za ispričati. Fan sam TBF-a od njihovog prvog albuma i drago mi je da smo nakon toliko godina druženja na zajedničkim koncertima i festivalima konačno ostvarili suradnju. Mnogima će možda ova pjesma na prvo slušanje biti malo čudna jer od mene do sada nisu čuli puno ovakvih stvari, ali usto tako vjerujem da će se dobro nasmijati slušajući i gledajući video. Mogu već sada reći da vas na albumu čeka još puno humora'. 
Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates