Konkurs za najbolji grafit – Reebok Classic ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, October 17, 2012

Konkurs za najbolji grafit – Reebok Classic


Reebok Srbija poziva svoje fanove da se na oficijalnoj fb stranici, prijave za učešće u nagradnom konkursu za najbolji grafit – Reebok Classics Best Grafiti! Najkreativniji rad će biti nagrađen vikendom u Berlinu, a deset finalista će osvojiti vrijedne Reebok Classics nagrade. Konkurs Reebok Classics Best Grafiti otvoren je do 28. oktobra ove godine, a mogu da se prijave svi koji misle za sebe da su kreativni, zabavni, jedinstveni i žele da postanu classic.
Svi ljubitelji Reebok brenda, kao i oni koji će to tek postati, koji žele da učestvuju u ovom originalnom nadmetanju treba da posjete Facebook stranicu Reebok Classic Best Grafiti, i da u okviru aplikacije naslikaju svoj grafit. Učesnici koji osvoje najviše glasova od strane stručnog žirija i lajkova na facebook-u crtaće svoje grafite ispred Shopping centra Ušce. Žiri će na ovom finalnom događaju izabrati najoriginalniji rad, koji će pobjedniku donijeti nezaboravni vikend u Berlinu – gradu grafita.
Reebok Classics traje za sva vremena, baš kao najnovija Reebok Classics linija. Svi učesnici na konkursu za najbolji grafit, osvojiće popust na Classics proizvode u Reebok šopovima.
Rick Ross i Alicia Keys su jedni od promotera Classic kolekcije
Izvor: 

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates