NAJAVA: Coa EP 2012 „Od Kolevke Do Groba“ LTDFM Music ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, October 13, 2012

NAJAVA: Coa EP 2012 „Od Kolevke Do Groba“ LTDFM Music

Novi singl DNK – Direktno je najavni singl EP izdanja Coa – „Od kolevke do groba“ (LTDFM Music), čija realizacija je počela polovinom 2012. godine.
Na EP-ju gostuju: Jeme (D.N.K.), Dare (D.N.K.), Full House (Disp & Raka), Rhyme Line, Stiven Drama (Biro), Van (2 Bad) i Zhozi Zho, dok su instrumentale radili beat maker-i: Van (2 Bad), Astek, Anke, Jeme, Stiven Drama i Dj Silent.
Produkciju EP-ja uradio je Stiven Drama, koji je takođe zadužen za mix & mastering cijelog izdanja. Izvršni producent i autor većeg broja matrica na EP-ju je Van (2 Bad), koji je u saradnji sa Stivenom, usmjeravao mladog izvođača, kako bi i koje poruke trebao da prenese svojim vršnjacima i ljudima koji slušaju njegovu muziku.
….
Cijeli projekat je rađen u studiju LTDFM Music-a. (Stiven Drama Studio).
U toku je snimanje spota za pjesmu koja nosi naziv EP-ja „Bg State Of Mind (Od Kolevke Do Groba)“ u produkciji LTDFM Video-a.
Coa je prošle godine odnio titulu najboljeg srpskog freestyle MC-ja na Red Bull MC Battle-u, dok je na regionalnom finalu Red Bull MC Battle-a u Sarajevu, bio drugoplasirani. Član je grupe D.N.K., rep sastava Armija i dio porodice LTDFM Music. Pored muzike, ozbiljno se bavi i glumom.




Izvor: 

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates