Who See dobitnici nagrade MTV Best Adria Act! ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Monday, October 15, 2012

Who See dobitnici nagrade MTV Best Adria Act!


Crnogorski sastav Who See su ovogodišnji dobitnici nagrade MTV Best Adria Act! Bendu je ovo bila prva nominacija za prestižnu nagradu, a pobjedu su odnjeli u veoma jakoj konkurenciji, koju su činili Elemental, MVP, T.B.F. i Trash Candy. 

Who See su svoju veliku pobjedu u trci za nagradu 2012 MTV Best Adria Act prokomentarisali na sledeći način:
"Pale se baklje Kotor, Herceg Novi, ole ole oleeeeeeeee, mi smo šampioni! Od prvog trenutka smo znali da ćemo upravo mi dobiti MTV statuetu iz prostog razloga što mi ipak trajemo na ovoj sceni punih 749 godina, a ovi iz konkurencije su tu maksimum 20-tak godina. Zahvalni smo MTV-ju i njihovim gledaocima, kao i svima koji su nam dali vjetar u jedra. Posebno se zahvaljujemo ljudima koji vole naš rep i koji nisu štedjeli ni prste ni miševe prilikom glasanja. Velika je ovo satisfakcija i nagrada za naš osmovekovni trud u hip hop kulturi. Vole vas Noyz i Đed!"
Album "Krš i Drča" hip-hop sastava Who See, možete besplatno preuzeti na sajtu mtv.rs.
Ipak, glasanju ovde nije kraj! Naredne dvije nedelje, od 15. do 29. oktobra u ponoć, Who See ulaze u sljedeći krug i borbu za novu titulu Best European Act. Nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača 30. oktobra, pobjednik će se nadmetati sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Sjeverne Amerike, Azije-Pacifika i Afrike/Indije/Bliskog istoka za prestižnu titulu WorldWide Act.
Zato ne propustite da glasate na www.mtvema.com do 29. oktobra i podržite Who See!
Ovogodišnja dodjela evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), održaće se 11. novembra u Frankfurtu u Nemačkoj. Voditeljka ovogodišnjih nagrada biće nemački supermodel Heidi Klum, dok su svoje nastupe za sada potvrdili Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun. i Rita Ora.
Pop princeze Rihanna i Taylor Swift vode sa šest, odnosno pet nominacija, dok Justin Bieber i Katy Perry imaju po četiri nominacije za nagradu MTV EMA. Slijedi ih dosta izvrsnih izvođača, kao što su Lady Gaga, Nicki Minaj, Lana Del Rey, ali i nove zvijezde Carly Rae Jepsen i fun. sa po tri nominacije. Green Day, Gotye, Pitbull, Rita Ora, Flo Rida, Muse, Arctic Monkeys, Jack White i One Direction nadmeću se za po dvije nagrade.
2012 MTV EMA prenosiće se uživo u nedelju 11. novembra, u 21.00 po centralno-evropskom vremenu, preko MTV kanala širom svijeta, a sponzori ovogodišnje dodjele su kompanije Microsoft i Replay.


Izvor: 

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates