Red Bull MC Battle: još samo par dana za prijave ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, November 3, 2012

Red Bull MC Battle: još samo par dana za prijave



Preostalo je još samo par dana do isteka roka za prijave za ovogodišnji Red Bull MC Battle. Prijave stižu sa svih strana, što potvrđuje koliko je ovo takmičenje popularno i značajno u regionalnoj hip-hop zajednici.

Red Bull MC Battle 2012 i u novom Crew Chapter formatu očigledno izaziva jednako veliko interesovanje među hip-hoperima kao i prethodnih godina. Prijave stalno pristižu, što znači da će članovi žirija i ove godine imati težak zadatak da odaberu 16 najboljih koji će učestvovati na takmičenju.
Preostalo je još samo par dana za apliciranje. Očekuje se dodatna navala prijava tokom vikenda, a u nedjelju, 4. novembra, u 23:59 prestaju da se primaju prijave i onda žiri stupa na scenu. Par dana nakon toga biće objavljena imena 16 takmićara koji će se 10. novembra u Sarajevu boriti za titulu šampiona Red Bull MC Battle 2012!
Način apliciranja je krajnje jednostavan: na e-mail adesu mcbattle@redbull.com.ba potrebno je poslati ime, prezime, nickname, naziv crewa, kontakt telefon, grad iz kojeg takmičar dolazi i link demo snimka na YouTube ili nekom drugom video servisu (poželjno je da to bude video). Srećno!

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates