BiH: Plesno okupljanje i druženje ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, December 27, 2012

BiH: Plesno okupljanje i druženje




Došao je red da jednom ovo i zvanično napravimo i da pozovemo sve plesače na ovaj event.
Naime, 19.januara.2013 godine F.L.Y Crew zajedno sa Omladinskim Centrom Čelinac i UG Mogu organizuje okupljanje plesača.

Zašto?
Ovo okupljanje pravimo kako bi spojili nova prijateljstva ali i naravno nešto novo naučili tako ce plesači iz drugih gradova prenijeti svoje znanje i vjestine na druge plesače i obrnuto.
 
Ko je pozvan?
Svi ! Svi plesači koji su u mogucnosti da dodju u Čelinac (Mjesto 15 KM od Banja Luke) su pozvani da dodju i da budu dio ovog okupljanja. Do Čelinca mozete doci i vozom (pojedini) dok neki mogu doći autobusom do Banja Luke i jednostavno drugim autobusom do Čelinca, karta je 3 KM.
 
Sta ćemo raditi?
Ono sto sve zanima jeste šta cemo mi zapravo raditi na tom okupljanju. PLESAT ĆEMO :) Naravno pored upoznavanja i treniranja organizovat ćemo i jednu plesnu radionicu pod nazivom ''Vast blue sky'' koju će voditi Vojin Kopuz. Takodje pored toga mogu i da najavim da ce radionice Hip Hop-a da vodi Boris Zovko (Mostar) a za brejkere iznenadjenje :) . Radionice će biti veoma zanimljive i naučit će vas mnoge stvari koje do sada niste znali. Pored toga naveče možemo da organizujemo ili battle night između sebe da battlujemo ili da jednostavno odemo u neki od obliznjih lokala.
 
Koliko to košta?
Košta vas dolazak, meni je žao sto ne mogu da vam platim put ali ovo je na dobrovoljnoj bazi pa ko hoće i može, neka dođe :)
 
Gdje ćemo spavati i sta ćemo jesti?
Ukoliko nas bude puno (volio bih da bude) spavamo u sali (ako budemo spavali od silnog adrenalina i uzbudjenja zbog plesača) a ako nas bude malo onda ćemo se dogovoriti na dan okupljanja.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates