Objavljen EP Coa - „Od Kolevke Do Groba“ / LTDFM Music ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Friday, December 28, 2012

Objavljen EP Coa - „Od Kolevke Do Groba“ / LTDFM Music








EP „Od kolevke do groba“ mladog repera Coe, u izdanju LTDFM Music-a, može se preslušati na LTDFM Music youtube kanalu http://www.youtube.com/playlist?list=PLBpzzWS2AtjNUKBs6opu_xFOgqQUX0Ifg . Snimljen je i spot za pjesmu „Živim da umrem“ u produkciji LTDFM Video-a, koji se može pogledati u nastavku ovog članka!

Na EP-ju gostuju: Jeme (D.N.K.), Dare (D.N.K.), Full House (Disp & Raka), Rhyme Line, Stiven Drama (Biro), Van (2 Bad) i Zhozi Zho, dok su instrumentale radili beat maker-i: Van (2 Bad), Astek, Anke, Jeme, Stiven Drama i Dj Silent.

Produkciju EP-ja uradio je Stiven Drama, koji je takođe zadužen za mix & mastering cijelog izdanja. Izvršni producent i autor većeg broja matrica na EP-ju je Van (2 Bad), koji je u saradnji sa Stivenom, usmjeravao mladog izvođača, kako bi i koje poruke trebao da prenese svojim vršnjacima i ljudima koji slušaju njegovu muziku.
Cijeli projekat je rađen u studiju LTDFM Music-a. (Stiven Drama Studio).
Coa je prošle godine odnio titulu najboljeg srpskog freestyle MC-ja na Red Bull MC Battle-u, dok je na regionalnom finalu Red Bull MC Battle-a u Sarajevu, bio drugoplasirani. Član je grupe D.N.K., rep sastava Armija i dio porodice LTDFM Music. Pored muzike, ozbiljno se bavi i glumom.



Rad Coe i LTDFM Music-a možete pratiti preko:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates