Beyoncé ruši rekorde - prodato 9.000 karata za beogradski koncert ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, February 16, 2013

Beyoncé ruši rekorde - prodato 9.000 karata za beogradski koncert

Očekuje se da će karte za prvi nastup na svjetskoj turneji biti uskoro rasprodate.

Prodaja ulaznica za koncert Beyoncé premašila je sva očekivanja promotera. Za koncert u Beogradu, 15. aprila prodato je preko 9000 ulaznica! Prema tempu dosadašnje prodaje, koncert će vrlo brzo biti rasprodat. Ovo je prvi put da jedan strani izvođač u Srbiji izazove ovoliko interesovanje i obori sve zabilježene rekorde prodaja ulaznica.
Zbog zgusnutog rasporeda turneje, ne očekuje se zakazivanje i drugog koncerta.
Skrećemo pažnju da su ulaznice tek od 11.02 u regularnoj prodaji na svim prodajnim mjestima CS Eventima u zemlji i inostranstvu. Do sada je prodaja išla na ograničenom broju prodajnih mjesta.
The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Beyoncé do sada sa produkcijom za koju se očekuje da će biti ravna remek djelu.
Beyoncé je jedna od najprepoznatljivih i najcjenjenijih umjetnica u pop kulturi. Pjevačica, glumica, filantrop i uspješna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primjeraka širom svijeta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Grammy nagrada. Magazin Billboard ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom vijeku.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates