MTV Premijera: General Woo - "Repchuga" ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, February 16, 2013

MTV Premijera: General Woo - "Repchuga"

MTV premijera predstavlja u ponedjeljak, 18. februara u 20:00 novi spot regionalnog velikana hip hop scene General Wooa, za njegov aktuelan singl "Repchuga".

Spotom za pjesmu "Repchuga" se najavljuje istoimena turneja koju je najavio General Woo i koja već ima četiri datuma, dok su ostali u pripremi. Serija nastupa otvara se 16. februara u Mariboru, nastavlja 1. marta u Beogradu, dan kasnije u Osijeku i konačno zaokružuje 9. marta koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.
Spot za "Repchugu" izašao je iz radionice Danijela Tipure, jednog od najzaposlenijih hrvatskih režisera i "krivca" za neke od Woovih ranijih spotova kap što su "Zašto sada šutite" i "Ništa se ne mijenja". Novi Wooov singl je jedna od najupečatljivijih pjesama sa albuma "Verbalni delikt", koji je bio dostupan za besplatno preuzimanje sa regionalnih MTV web sajtova, a nakon toga ga je etiketa Aquarius Records objavila u CD formatu, što je i prva takva situacija u našoj diskografskoj istoriji. "Verbalni delikt" proglašen je jednim od najboljih izdanja posljednjih godina, kreativnim vrhuncem popularnog "vukovarca, hip hop vanzemaljca."
MTV Premijera: General Woo - "Repchuga", ponedjeljak, 18. februar u 20:00, samo na kanalu MTV i regionalnim MTV sajtovima.


Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates