Red Bull Serbia: RED BULL BC CYPHER ĆE PROMJENITI SVE ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, February 21, 2013

Red Bull Serbia: RED BULL BC CYPHER ĆE PROMJENITI SVE


Bliži se otvaranje Red Bull Cyphera, kao što smo najavili prva zemlja koja otvara ovo veliko natjecanje je susjedna nam Srbija. U razgovoru sa novinarima portala RedBull.rs neki od bboysa koje i mi smatramo favoritima za osvajanje ovog natjecanja u Srbiji, dali su svoje mišljenje vezano za samo organizovanje ovako velikog takmičenja u njihovoj zemlji.

Željko Ostojić (Students Of Rhythm)
Red Bull BC One Cypher za mene predstavlja jedno jako dobro organizovano i poznato takmičenje kao i priliku za druženje sa ostalim B-Boyevima. Ljudi će imati priliku da vide šta se dešava na stejdžu, betlove, sudare dva različita stila i dve raličite energije, ali meni kao B-Boyu je mnogo bitnije šta će se dešavati van stejdža. Tu mislim na razmenu iskustva, inspiraciju i druženje sa ljudima koji vole istu subukulturu kao i ja. Red Bull BC One Cypher je prilika da predstavim sopstveni stil u najboljem svetlu i da dobijem još jedno novo iskustvo i naučim nešto iz toga. Ukoliko me takmičenje inpiriše da podignem svoj nivo plesa bar za jednu lestvicu za mene je to uspešno takmičenje. Nemam presiju da pobedim, ne taktiziram, jednostavno ću ući u Cypher i biću svoj, slušaću muziku pa gde me odnese.

Miroslav Balog (Yugoslavian Bboys)
Mislim da je Red Bull BC One Cypher nešto što će promeniti celu brejk scenu u Srbiji. Po prvi put ćemo kod nas moći da učestvujemo na jednom od najpoznatijih svetskih takmičenja. Učešće u Cypheru pruža ogromne šanse jer pobednik stiče pravo da se takmiči sa najboljim B-Boyevima iz Istočne Evrope, a kasnije i iz celg sveta. Neka najbolji pobedi!

Srđan Poštin (Students of Rhythm)
Red Bull BC One Cypher je pre svega dobro iskustvo, ali i dobra promocija brejka jer je u pitanju svetsko takmičenje. Radujem se učešću, ali i bez obzira na to, svakako treniram svakodnevno. Već 12 godina sam u brejku, super je krenulo i nadam se da će biti još bolje. Takođe se nadam da će organizacija i atmosfera kod nas na Cypheru biti na zavidnom nivou i da će ovo postati tradicija.
Sa 30 prijavljenih B-Boyeva iz cele Srbije, evidentno je da nas u subotu očekuje pravi spektakl u SKC-u! Predkvalifikacije će biti održane sa početkom u 12 časova, a najboljih 16 brejkera će se boriti, u glavnom programu koji počinje u 17 časova, za odlazak na regionalno finale.

Cypher u Srbiji pored 600 gledalaca koji će doći u salu SKC-a, pratit će i gledaoci širom zemlje putem live prenosa na televiziji B92. 

Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates