Srx Rename vs LeeMoon 33 - Gangsterizam i Romansa [2013] ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Sunday, March 10, 2013

Srx Rename vs LeeMoon 33 - Gangsterizam i Romansa [2013]


Navikli ste da u poslednje vrijeme slušate veoma monoton rep, navikli ste da čujete te jedne te iste teme od 10 različitih likova što daje rezultat da ste navikli da živite sa tim. Međutim, ovo nije ta priča, ne, ovo nije repovanje o lošem životu na ulici, ovo nije reprezent priča o 4 elementa hip-hopa, ovo nije priča o lošem stanju u državi, ovo nije kukanje o ribama, ovo je jednostavno -"zajebancija".

"Gangsterizam i Romansa" je konceptualni album parodije na domaći rep (i rep uopšte) gdje su obuhvaćene s jedne strane genKsta rep pjesme pune nasilja i ubistava, a s druge emotivne i romantične pjesme upućene prelijepim damama. Upravo zbog tih prelijepih dama 2 člana Street Dogz kolektiva Srx Rename i LeeMoon 33 izbacuju ovaj projekat na 8.mart, dan žena (i svih koji se tako osjećaju).

Album je pretežno sniman u Street Dogz studiju, a nešto manje u SPIN studiju u periodu od maja 2012. do februara 2013. Cijenjeni gosti su Eli Džejn, Realbiz (Dragstor), Kvest, Mićke (Demencija) i još 2 člana Street Dogz grupacije Biggy 33 i PopCorn koji je blagosiljao pjesme sa 2 refrena. Za bitove su zaduženi Kurreh Bubbinoh (Kue?!), PopCorn, Kiza Beats, Skubi (Carski Rez), Level, Skaj Da Waidah (Grasschanica) i sam Srx Rename sa par svojih bitova. Album je pretežno miksao Biggy 33 uz po jedan mix Kureta, Skubija, Levela i Skaja, a za kaver je zadužen Batiša (Tutti Frutti All Stars, Zavod Za Zabod).

LeeMoon 33 i Srx Rename se zahvaljuju svima koji su pomogli da se ovaj projekat realizuje i konačno ugleda svijetlost dana. Takođe se unapred zahvaljuju svima koji će ovaj album preslušati i dati svoje kritike, bile one pozitivne ili negativne.

Očekujte uskoro još mnogo toga iz Street Dogz kujne ove godine!

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates