Fall Out Boy - preslušajte novi album ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, April 9, 2013

Fall Out Boy - preslušajte novi album



Novo izdanje "Save Rock and Roll" trenutno u cjelini dostupno za preslušavanje na zvaničnom sajtu benda... 

Fall Out Boy ne prestaju da iznenađuju fanove , "iznenadnim" singlom i spotom za pjesmu "My Songs Know What You Did In The Dark (Light 'Em Up)" bend je početkom februara najavio za 6. maj svoj novi album "Save Rock and Roll", koji će nasljediti "Folie Á Deux" iz 2008, zatim je stigla najava velike ovogodišnje turneje i neočekivana vest da se objavljivanje albuma pomjera "unaprijed", odnosno da novo izdanje stiže već 15. aprila, stigao je spot za pjesmu "Phoenix", a u toku vikenda je predstavljena i pjesma "Young Volcanoes". Sada, kako piše magazin Idolator, 15. april stiže nešto ranije - bend je u saopštenju na svom zvaničnom sajtu između ostalog napisao:
"Ovaj album nam je naročito blizak. Snimali smo ga u tajnosti od muzičke industrije, medija i čak i od vas fanova. (...) Ovo je bez sumnje prvi album u novom poglavlju o Fall Out Boy - ovu muziku smo, na kraju, napravili za sebe i ni za koga drugog. Muzika koju ćete čuti je napravljena da se sluša glasno, sa otvorenim prozorima (...) Zamišljena je sa idejom da otkrije realnost, da otvori potencijal svega što je rock'n'roll u svakom od vas - i u svakom od nas."
Novo izdanje "Save Rock and Roll" trenutno je u cjelini dostupno za preslušavanje na zvaničnom sajtu benda kao i na servisu SoundCloud.


Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates