Predstavljamo vam bend The Ranch iz Livna ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, April 30, 2013

Predstavljamo vam bend The Ranch iz Livna

Ovoga puta ću vam predstaviti još jedan mladi i perspektivni bend. U pitanju je The Ranch iz Livna.
Bend uživo nastupa već dvije godine, ali na našu žalost samo na lokalnim koncertima u Livnu, te poznatoj livanjskoj Motorijadi i na još par mjesta u Hercegovini.
Bend čine tri zgodna, zanimljiva i talentirana momka, koje je nemoguće ne primjetiti. Puni su energije, svestrani su i pozitivni.
Stipe (gitara) ja zabavljać u bendu, pa je i samo ime benda nastalo iz neke njegove šale. Gitaru je počeo svirati prije jedanaest godina, ugledajući se na starijeg brata Gorana, koji ga je naučio osnovama i navukao na ovu vrstu glazbe. Prije ovog sastava, svirao je sa svoja dva brata. Njegov najveći uzor od dana kada je uzeo gitaru u ruke mu je Kirk Hammett, ali i mnogi drugi (Dimebag Darrell, Dave Mustaine, James Root, Wes Barland, te Mike Einziger, Tom deLonge…). Osim muzike Stipe se bavi I likovnom umjetnošću, te studira Likovnu akademiju.
David (vokal I bubnjevi) je mozak benda. Bubnjeve počinje  svirati sa 13 godina, kada je sviaro po loncima ili bilo čemu što bi moglo proizvesti zvuk koji je imao u glavi. Nakon nekog vremena dobija svoje prve i jedine bubnjeve, koji mu mijenjaju život i postaju najbolji prijatelji.  David sa braćom osniva grupu, te tako uranja u svijet glazbe. To ih povezuje i stvara sasvim novu sliku o svijetu.  Poslije srednje škole, pravi veliki korak i odlazi u Boston na Berklee College Of Music, gdje upravo završava svoj drugi semestar.  Prvi glazbenu uzori su mu Lars Ulrich,  Mike Portnoy, Joey Jordison, Travis Barker, Simon Phillips…
Amar (bass) je zavodnik, sa najviše prikupljenih telefonskih brojeva. :)  Bass svira od dvanaeste godine, kada i počinje slušati metal. Na tu vrstu glazbe ga je navukao stariji brat, s kojim je neko vrijeme i svirao u bendu do njegovog odlaska u Njemačku. Od tada svira u ovom sastavu. Najveći uzori su mu Cliff Burton, Steve DiGiorgio, Alex Webster i Dominic ˝Forest˝ Lapointe.  Te pored glazbe i faxa se bavi sportom, trenira taekwondo već četiri godine, te se rekreativno bavi i kickboxom i Muay Thai-om.
Ovaj bend iza sebe ima dosta svirki, studijski album sa njihovim najdražim cover pjesmama.  A nadam se da će uskoro zasvirati i na nekom od festova u Bosni. Tu je i slika za djevojke ;) I naravno pjesma za one koji požele da ih čuju. :D Momcima želim puno sreće u daljem radu, te neku svirku u mom kantonu. ^_^ 

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates