Sasha Lopez: Najtraženije ime house muzike u Green Gold Clubu ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, April 13, 2013

Sasha Lopez: Najtraženije ime house muzike u Green Gold Clubu


SASHA LOPEZ, pravim imenom Serge Istrati  rođen je u Republici Moldaviji. Njegova strast za glazbom bila je toliko velika da je među prvima završio glazbenu gimnaziju, a nakon srednje škole, diplomirao je na Akademiji Chisinau, završivši ekonomiju.

Sasha Lopez petnaest je godina bio resident legendarnog kluba "Star Track" u Kišinjevu, kada preuzima ulogu Resident DJ kluba "Grad", gdje je sve do 2005. godine, kada javnosti predstavlja svoj prvi mix cd pod nazivom "Klub Grad predstavlja".

2006. godine počinje sa novim glazbenim projektom 'Studio One' s Taniom Cergom, projekt dobiva na velikoj popularnosti u Rumunjskoj i Europi, zbog izvornih pjesama i svojih plesnih ritmova. Nakon ovog projekta započinje suradnju sa Tomom Boxerom (Lose Control), Fly Projectom (Wonder Girl). Vali Barbulescom (Send Your Love) i mega popularnim Edward Mayom.  U 2010. Lopez je osnovao vlastiti produkcijski studio zajedno sa Vanotekom i Evanom pod nazivom "Bang Bang Production".

2011. godina pokazala se dobitnom za Lopeza kada je izašao njegov singl "All My People", koji je u godinu dana prikupio preko 200 milijuna pregleda na Youtubeu, te u kratkom vremenu postao hit 2011. godine, najviše se emitirao po klubovima Europe, Azije, Latinske Amerike, Kanade, SAD-a, Kanade, Španjolske, Slovenije, Italije, Bugarske, Njemačke, Švedske, Švicarske, Hrvatske, Čilea, Argentine..

Iste godine nominiran je u kategoriji za najizvođenijeg izvođača godine na radio postajama u Bugarskoj, Kanadi, Španjolskoj i Sloveniji.

2012. godine njegov singl "Weekend" postaje jedan od rijetkih emitiranih pjesama u Španjolskoj i Latino Americi.

Što nam sve u ovoj godini priprema Sasha Lopez, jedno od najtraženijih imena house glazbe na europskim prostorima, jedva čekamo čuti!

SASHA LOPEZ - EKSKLUZIVNO GREEN GOLD CLUB, SUBOTA 20.04.2013.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto…

Rezervacije putem web stranice Green Gold Club-a.

Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates