Fashion Party @Caffe Bar Cheers Tuzla ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, May 14, 2013

Fashion Party @Caffe Bar Cheers Tuzla



Svi koji se sjećaju legendarnih i fantastičnih party-a koji su se prošle godine održavali u organizaciji Modnog studija „Fashion“ iz Tuzle, će ovaj petak moći osjetiti ludu zabavu uz širok repertoar koji im spremaju organizatori.

Tuzla, kao mjesto u kojem je osnovan ovaj studio, tačnije 'cheers' bar Tuzla će u petak, 17. maja biti domaćin jednog od mnogih Fashion party-a koji su na planu organizacije MSF-a.

Širok repertoar poput modne revije, muzike za koju će biti zadužen odličan DJ koji garantuje dobar provod, orijentalne plesačice, party pica , a prije svega dobrog raspoloženja, pozitivne energije, super društva, su neki od stvari koje pripremamo za vas, te su to veliki razlozi da taj petak upravo provedete na prvom ovogodišnjem Fashion party-u, koji se nakon Tuzle seli u Sarajevo.

Modni studio „Fashion“ je jedna relativno mlada organizacija koja okuplja djevojčice, dječake, tinejdžere i tinejdžerke, te ima za cilj da ih nauči osnovne stvari o modi, manekenstvu, pravilnom držanju, hodanju, lijepom ponašanju, šminkanju, oblačenju, profesionalnom radu, radu u većim grupama i sl. Cilj nije od početnika napraviti profesionalne manekene i modele, nego je osnovni cilj uvesti omladinu u ovaj čarobni svijet.

Za nešto više od 4 godine postojanja MSF-a, stvoreni su odlični uslovi za rad, održano je mnogo revija, snimanja, mnogi članovi su uspješno savladali školu manekenstva, te svoju karijeru počeli graditi u svjetski poznatim modnim agencijama. Svako ko, prije svega ima potencijala za modni svijet, a pored toga mnogo želje, volje, strpljenja, te ljubavi prema ovom poslu, može nas kontaktirati na br . 062 233 523.
No, svi ljubitelji mode i manekenstva koji ipak više vole sve posmatrati iz prikrajka, mogu doći 17. maja u 'cheers' bar Tuzla i ludo se provesti uz odličnu ekipu Modnog studia „Fashion“.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates