Rege proslava u Božidarcu 10. maja ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, May 7, 2013

Rege proslava u Božidarcu 10. maja


U Božidarcu će 10. maja, u skladu sa suncem koje je konačno zasjalo, 100% uživo nastupiti Aman Zaman, Smoke’n’Soul i Killo Killo Banda.
Nakon nekoliko mjeseci produžene zime, konačno je ogrejalo sunce, i vrijeme je za proslavu, za đuskanje uz rege. 10. maja Balkan Music Box i Vračar Rocks u Kulturnom centru „Božidarac“ promovišu samo pozitivne vibracije sa stvaralački izuzetno vitalne rege scene Srbije.

Tridesetdvije godine nakon smrti legendarnog Boba Marlija, čije izuzetno stvaralaštvo i dalje istom snagom odjekuje sa zvučnika širom planete, poklapa se sa beogradskom proslavom autorske rege muzike koju će povesti:
Smoke'n'Soul (Beograd) - Najbolji demo bend u Srbiji 2003. izrastao je u preciznu roots rege mašinu koja može da stoji ponosito i donese pozitivne vibracije na bilo kojoj sceni ove planete. Upravo su javnosti predstavili novi singl „Give Thanks and Praises“ koji savršeno predstavlja razvoj njihove kreativnosti.
Killo Killo Banda (Novi Sad) - Ovaj izvanredni rege bend iz Vojvodine kombinuje opuštenost iskusnih bluzera sa energetskim angažovanim temama u jedinstvenoj kombinaciji ruts rege i denshol zvuka. Upravo su završili snimanje novog albuma Berba i ovaj nastup će biti beogradska premijera za nove pjesme.
Aman Zaman (Svilajnac) - Dolaze iz Šumadije i donose rege ska zvuk sa etno motivima i elektro dab tripovima, savršena razigranost i scenska atrakcija koja je obišla čitavu Srbiju. Aman Zaman, koji je scenu iznenadio prošlogodišnjim uspješnim singlom „Samo neka gori, je u procesu snimanja novih pjesama i ovaj nastup će biti prilika da ih isprobaju pred živom publikom.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates