Sa ekipom na Exit! ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, May 8, 2013

Sa ekipom na Exit!


Za 4 kupljena kompleta ulaznica – 5. besplatan

Bez društva nema provoda, to svi znamo. Okupite svoju ekipu, odigrajte igru „4 = 5“ i izaberite srećnika među vama, jer do 31. maja, na svake četiri kupljene ulaznice EXIT poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, cijelo društvo dobija besplatan smeštaj u EXITovom kampu!

Sa dolaskom sunca kreće sanjarenje o vrućim ljetnjim danima i sjećanje na nezaboravni provod prošlog ljeta. Bilo da se ponovo okupljate i pravite planove za povratak na tvrđavu ili da po prvi put, sa osjećanjem pozitivne treme u stomaku, planirate odlazak na „onaj“ EXIT, znate šta želite. Do 31. maja imate slobodu da javite prijatelju iz inostranstva da ga čekate sa besplatnom kartom ili da, kao od šale, pomognete neodlučnom drugaru da prelomi gdje će za raspust. Na zahtev ljubitelja EXIT Festivala ponovo je aktivna ponuda „4 = 5“, jer i EXIT čini jedna ekipa, ista kao vaša!

Kako bi ovo bilo stvarno najbolje leto do sada, svakom društvu i svim ekipama je obezbjeđen besplatan boravak u EXIT kampu, mjestu koje će biti centar svijeta tokom trajanja festivala! Mladi ljudi iz više od pedeset zemalja svijeta žele da upoznaju vas i našu zemlju, pa ćete imati priliku da se pokažete kao pravi ambasadori EXITa i Srbije, ali i saznate nešto novo i steknete nove prijatelje.

Svi posjetioci festivala su pozvani da uzmu učešća u akciji „4 = 5“, koja se odnosi samo na petodnevne komplete ulaznice koji su u prodaji po trenutno aktuelnoj cijeni od 5.990 dinara. Kompleti karata za EXIT u okviru akcije „4 = 5“ su dostupni online na adresi  www.gigstix.com, u Gigs Tixu u Pariskom magazinu i knjižari Bulevar Books u Novom Sadu, kao i u knjižari Serendipiti u Mirijevskom bulevaru 18c u Beogradu.
Ovogodišnji EXIT obilježiće nastupi Toma Yorka sa grupom Atoms for Peace, britanske indie zvezde Bloc Party, bitka repera Snoop Dogg sa rege lavom Snoop Lionom, CeeLo Green će osvojiti srca publike, a Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills, Seth Troxler i Dubfire će sa njom dočekati zoru na Dance Areni.
Pratite redovno www.exitfest.org, jer u narednom periodu slijede objave novih izvođača koji će nastupiti u okviru EXIT R:Evolucije!

Akciju „4 = 5“ omogućio je m:ts – Imate prijatelje!

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates