DIGITAL SEEKERS @ Jazz Club Tz ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, June 18, 2013

DIGITAL SEEKERS @ Jazz Club Tz



PETAK, 21. 06. 2013. OD 20:00h ...


JAZZ CLUB TZ VAM PREDSTAVLjA !!!!


DIGITAL SEEKERS

Digital Seekers je DJ dvojac koji je nastao 01.12.2011. godine u Banjaluci. Čine ga Tibor Kljakić (DJ Tibor) i Zoran Šišić (DJ Kazo).

Tibor je DJ od 2003. godine a profesionalno se ovim poslom bavi od 2006. što znači da je 7 godina aktivan na BiH DJ sceni. Tokom svoje karijere ja radio širom BiH i regiona, a bio je rezident DJ većini banjalučkih klubova (klub Boom Boom Room, Boomerang, DFK klub, klub Cristal, klub Underground). 2011. je dobio titulu najboljeg BiH DJ-a, na takmičenju u kojem se borilo 180 DJ-eva iz cijele zemlje. Od bitnijih nastupa bi izdvojili ljeto 2011. u klubu Papaya na Zrću, kao i na festivalu u Bratislavu (Slovačka).
Tibor je i muzički obrazovan, završio je srednju muzičku školu, i treća je godina na akademiji umjetnosti, smjer klavir.Kazo je DJ od 2006. godine, a to je ujedno i njegov profesionalni početak u DJ-ingu. Kao i Tibor, radio je širom BiH, kao i regiona. Takođe je bio rezident u banjalučkim klubovima (rafting klub Kanjon, Shakers bar, Old caffe Sokolski dom, DFK klub, Boom Boom Room klub). Od 2010. se bavi i sopstvenom produkcijom, gdje su se njegova izdanja našla na labelovima iz Grčke, Španije, Srbije. Najznačajnije izdanje je izašlo za španski label Zero Urban Records čiji je vlasnik Vlada Ašanin, gdje su njegovom track-u Dirty Harry dali podršku i puštalli DJ-evi poput Olivier Giacomotto, Jay Lumen, Sergio Fernandez, David Herrero, Mike Vale, Vlada Asanin, Oscar L, DJ Lion, Max Bett, Alex Denne, Diavlo, Outcode.Kao što je već navedeno, zajedno kao DJ dvojac kreću 1. decembra 2011. godine kao rezident DJ-evi u klubu DFK i od tad su radili na svim velikim eventima u Banjaluci i BiH.
Trenutno su rezident DJ-evi kluba Boom Boom Room. Bili su organizatori i rezident DJ-evi su festivala Adrenalin DJ fest koji se održava svake godine na Jahorini i u Banjaluci na tvrđavi Kastel.
Rezident DJ-evi su Winter Party-a koji se održava svakog decembra na Tvrđavi Kastel.
Nastupili su na vrlo dobro poznatom eventu "Brodolom" Banja Luka koji se svake godine održava u klubu Kanjon u organizaciji Red Bull-a. Takođe su radili i za Jameson whiskey i jedini u BiH imali priliku da rade u dobro poznatom Jameson Busu.
Do sada su sarađivali i radili sa DJ-evima poput: Fatboy Slim, Tomcraft, Crazibiza, Jay Lumen, Paul Hazendok, Kiril Dzajkovski, Vlada Asanin, Marko Nastic, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, DJ Lion, DJ Afrosoul Vision, Mark Funk, Loco Baby, Sevdah Baby kao i mnogi drugi DJ-evi iz regiona i BiH.
Njihov DJ set zasniva na svim žanrovima House-a, od deep house-a, do tech house-a, house-a.
Prepoznatlljivi su po svom energičnom nastupu, a u narednom periodu se mogu očekivati prva izdanja pod imenom Digital Seekers.


REZERVACIJE NA BROJ: 035 - 298 - 009

ULAZ: BESPLATAN

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates