ROBERT BABICZ LIVE!! ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, July 25, 2013

ROBERT BABICZ LIVE!!


Lokacija: Gradski Bazeni Brčko

Muzički izraz Roberta Babicza je, blago rečeno, inspirativan i zapanjujući. Babicz je “all-in-one” čovjek, koji sam piše, stvara, snima i izvodi muziku, putuje po svijetu i širi svoju čaroliju u gradovima i zemljama u kojima nastupa. Ali, Robertova muzika je samo jedan dio slagalice – njegova umjetnost je mnogo više.

On snima i fotografiše bukvalno sve. Koristeći muziku da odškrine sva vrata i izgradi odnose sa ljudima kakve samo muzika može da stvori, Babicz bilježi sva iskustva, pravi kratke filmove i fotografije koje ostavljaju bez daha, u kojima su zarobljene emocije tako iskrene da možete da osjetite boje, muziku, ljude i mjesta na kojima je bio. Baš kao i njegove fotografije, i Robertova muzika je nevjerovatna, jedinstvena i osebujna, toliko lijepa da će vam se slušajući je učiniti da ste otkrili samu suštinu elektronske muzike, njenu dušu i svrhu.

Robert Babicz je rođen u Poljskoj 1973. godine, a u Njemačku se doselio sedam godina kasnije. Muzikom je počeo da se bavi ranih devedesetih, a baš on se krije iza pseudonima Rob Acid, Acid Warrior, Department of Dance i Sontec.

Njegova muzika izlazi za ugledne izdavačke kuće poput Kompakta, Treibstoffa, Bedrocka, Intec Digitala i Audiomatique, kao i na njegovim sopstvenim izdavačkim etiketama - Junkfood i Babiczstyle.

Robertu je ovo prvo gostovanje u BiH, a sigurni smo da će i domaći poklonici njegove muzike biti jednako oduševljeni njegovim live setom, kao i publika širom svijeta koja ga godinama voli i prati.

http://www.robertbabicz.com/

Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 7 KM u predprodaji, dok će na dan eventa cijena biti 10 KM.

VIP paket za dvije osobe košta 80 KM i uključuje: (Boat The Famous Grouse whisky + 6 Coca Cola) + VIP stol + Waiter service + Fruits)

VIP info : urbandistrikt@outlook.com

PORED PRODAJNE MREŽE KUPIKARTU.BA, ULAZNICE MOŽETE KUPITI I NA SLJEDEĆIM  PRODAJNIM MJESTIMA:

Brčko 
Caffe Boa
Caffe club Klik
Caffe Jazzva


Županja
Boomker Music Shop


Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates