Madonna na vrhu "Forbesove" liste zarade slavnih ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, August 27, 2013

Madonna na vrhu "Forbesove" liste zarade slavnih


Pop ikona Madonna našla se po zaradi na vrhu "Forbesove" liste slavnih sa 125 miliona dolara zarađenih u protekloj godini i to uglavnom zahvaljujući turneji, ali i odjeći, mirisima i drugim ulaganjima.

Na drugom mestu je reditelj Steven Spielberg sa 100 miliona dolara koje je zaradio uglavnom zahvaljujući "staroj slavi" i filmovima "E.T." i "Park iz doba jure", ali i velikom prošlogodišnjem hitu, filmu "Linkoln".

Treće mjesto dijele autorka trilogije "50 nijansi: Siva"; E. L. James, radijski voditelj Howatd Stern i Simon Cowell koji su zaradili po 95 miliona dolara.

"Madonnin uspjeh u 55. godini samo pokazuje neverovatnu snagu uspešne muzičke karijere," napisala je "Forbesova" novinarka Doroti Pomeranc.

"Forbes" godišnju listu zarade slavnih sastavlja prema podacima od agenata, menadžera, producenata i drugih, ne uračunavajući pritom poreske olakšice, honorare agenata i druge troškove.

Među 10 slavnih osoba koje su najviše zaradile u protekloj godini našao se i pisac krimića James Patterson za koga Forbes navodi da je sada najprodavaniji autor svih vremena.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates