OPEN CLASS with Boris Zovko ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Friday, August 23, 2013

OPEN CLASS with Boris Zovko



▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
OPEN CLASS with Boris Zovko
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ORGANIZATOR: Plesni studio B-Dance
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
• DATUM : 01.09.2013. nedjelja
• MJESTO: Plesni studio B-Dance, Zagrebačka 10 (preko puta zgrade Spajalica) MOSTAR
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★ PROGRAM ★

• HIP HOP
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ULAZ SLOBODAN
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Plesni studio B-Dance u suradnji sa našim trenerom Borisom Zovkom organizira Open Class iz Hip hop-a za sve naše članove kao i za sve ostale ljubitelje plesa.
Ovo je ujedno i mala proslava preseljenja u novi prostor u Zagrebačkoj 10.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
O Borisu:

Boris Zovko – dopredsjednik plesnog studija B-Dance rođen je 01.07.1987. godine u Mostaru. Student je Fizičke kulture na FPMOZ-u Sveučilišta u Mostaru.

Budući da već u djetinjstvu pokazuje veliko zanimanje i talent za ples, prvenstveno za hip hop i break dance, logičan put bilo je profesionalno plesno usavršavanje u koje ulaže izniman trud, rad i zalaganje. Svoje plesno znanje stječe kod vrsnih plesnih pedagoga (Aldo Ardo, UKay,Misha Gabriel, Jawn Ha, Viki Čerček, Pacman, Zulu Gramilin, Fred Relnes, Popping Smile, Željko Božić i još mnogi drugi) na brojnim plesnim radionicama u BiH i regiji, a u travnju prošle godine dobio je certifikat za završen tečaj pod nazivom „ Trening za trenere“ kojega je vodila Rebecca Davids Dance Company u organizaciji udruge Ringo, kao i licencu za trenera od strane MPA. Sudjeluje na mnogobrojnim turnirima i natjecanjima te postiže odlične rezultate i osvaja brojne nagrade i priznanja, a na festivalu u Čitluku „ Brotnjo fest 2012.“ osvojio je Grand Prix i time bio imenovan za najboljeg plesača cijeloga festivala.
Za Borisa može se slobodno reći da je jedan od prvih začetnika hip hop kulture u Hercegovini, plesom se aktivno bavi osam godina, a prije pet godina postaje pedagog u plesnom studiju B-Dance. Poseban doprinos ovom studiju daje unoseći Hip hop kulturu te prenoseći je na mlađe generacije.
Boris trenutačno radi s djecom školske dobi i odraslima podučavajući ih hip hop i break dance, kao i ostale elemente iz Hip hop kulture , a isto tako svoje znanje prenosi i diljem BiH održavajući plesne radionice iz istih oblasti.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates