SARAJEVO: Fresh Generation vrši upis novih članova ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Sunday, August 25, 2013

SARAJEVO: Fresh Generation vrši upis novih članova


Za one od vas koji nisu upoznati, ime Fresh Generation označava hip hop plesnu školu u Sarajevu, nevladinu ogranizaciju, te grupu ljudi koja je zahvaljujući svojoj predanosti, vještini, radu i plesu izgradila naše ime još od 2009 – 2010.godine. U maju ove godine smo proslavili našu treću godišnjicu.
Fresh Generation ime je nastalo iz ideje i potrebe za nečim novim, svježim, mladim, te tako iskoristeći englesku riječ „fresh“ ne samo u konvencijalnom značenju, već i u značenju tipičnom za hip hop kulturu kao nešto svojevrsno, osobito i urbano. 


Ako volite plesati pod tušem ili u sobi, ovo je prilika da upoznate slične sebi. Naša vrata su otvorena za one raspoložene i željne naučiti nešto novo i zabavno, te steći nove prijatelje.
U tom smislu pozivamo sve Vas koji želite započeti svoju plesnu karijeru ali i naše prijatelje, plesače, instruktore, i slušaoce i ljubitelje hip hop-a da nam se pridruže.

Lokacija i vrijeme:
7.9. KUD Lola 12 - 14h | do 18 godina
7.9. KUD Lola 14 - 16h | od 18 godina
8.9. Energetska škola 14 - 16h | 7 - 12 godina

Treneri plesne ekipe FG će se predstaviti i dati sve od sebe da Vam prenesu stečeno znanje. Želimo da uživate i da se opustite.

Dan otvorenih vrata je organiziran od strane mladih ljudi, plesača kluba Fresh Generation.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates