MTV premijera: Jay Z feat. Justin Timberlake "Holy Grail" ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, September 5, 2013

MTV premijera: Jay Z feat. Justin Timberlake "Holy Grail"


Pogledajte premijeru novog spota za pjesmu "Holy Grail" hip-hop mogula Jay Z-ja u kojoj gostuje Justin Timberlake, ekskluzivno na MTV kanalu u nedjelju tačno u podne.

"Holy Grail" je prvi singl sa sa dvanaestog albuma poznatog repera "Magna Carta Holy Grail" i prvi za koji je uradio spot. Video je režirao Anthony Mandler, na vokalima gostuje Justin Timberlake, tekst je napisao The Dream, producent je Timbaland, a u pjesmi se čuje stih iz pjesme "Smells Like Teen Sprit" grupe NirvanaU novom spotu Jay Z gleda meč najpoznatijeg boksera na svetu Mohammeda Alija i repuje kako strahuje za sigurnost svoje porodice.
Jay Z je prvobitno objavio ovaj video na svojoj Facebook stranici i ovo je ujedno bila prva zvanična premijera spota neke velike zvijezde na ovoj društvenoj mreži, pa je cijeli događaj vodio direktor za partnerstva na području sadržaja Nick Grudin. On je za magazin Billboard rekao kako je ekskluzivno partnerstvo sa Jay Z-jem "veoma važno za budućnost Facebooka", i dodao: "Ono što danas radimo s Jay Z-jem zaista je uzbudljivo i mislimo da je to izuzetan trenutak za evoluciju muzike i način na koji se muzičari povezuju sa svojim fanovima". 
MTV vam prvi donosi TV premijeru ovog spota koji možete da pogledate u nedelju u podne!

Izvor: mtv.rs

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates