Eminem o pripremi novog albuma ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, July 5, 2012

Eminem o pripremi novog albuma

Reper kaže da i ovoga puta s njim surađuje stariji kolega Dr. Dre, kao i da još uvijek "nije daleko odmakao" u radu na novom izdanju... 

Eminem je u telefonskom razgovoru za emisiju koju vodi DJ Whoo Kid u radio programu na "Eminemovom necenzuriranom hip-hop kanalu" Shade 45  pričao pripremi svog novog albuma, odnosno kako napreduju radovi na njegovom osmom po redu studijskom albumu.

Novi album bi trebao naslijediti iznimno uspješan "Recovery" iz 2010., a zbod njega je Eminem odgodio snimanje filma "Southpaw", što će biti službeno njegova druga uloga na filmu (predhodna je bila u poznatom filmu "8 Mile" iz 2002.). Priznao je da "nije daleko odmakao u radu na novom albumu", ali dodao je da će mu ovog puta pomagati stari suradnik, naravno riječ je o legendarnom reperu, Dr. Dre.

"Još uvijek nisam toliko odmakao u radu, ali sam se prilično posvetio detaljnom planiranju svega. Naravno da će i Dr. Dre biti uključen u sve, ali zasad još ništa nismo radili. Kako to sa mnom obično ide, ja krenem u nekom pravcu, počnem snimati što god da u tom trenutuku osjećam, dođem do prvih nekoliko pjesama i onda vidim u kojem se otprilike pravcu krećem. Onda se odem vidjeti sa Dreom, i zajedno krenemo popunjavati praznine u tom jednom nacrtu, u tim pjesmama" - izjavio je Eminem.

Pored glavne teme koja je prestavljala njegov novi album, Eminem je govorio i o novom  filmu o hip-hopu, "The Art of Rap", na kojem je radio kolega Ice-T, o prvom albumu hip-hop "supergrupe" Slaughterhose, kao i svojoj najavljenoj turneju po Aziji.

Kompletan intervju možete preslušati u nastavku:

Izvor: NME.com

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates