PREDSTAVLJAMO: Ljenjivac Sid govori iz duše i srca Ede Maajke ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, July 5, 2012

PREDSTAVLJAMO: Ljenjivac Sid govori iz duše i srca Ede Maajke


Edo Maajka, u sasvim novoj ulozi, na sasvim novom mjestu, u sasvim drugom vremenu. Da, radi se o popularnom crtiću Ice Age 4 (Continental Drift), gdje je Edin Osmić aka Edo Maajka posudio svoj glas jednom od glavnih junaka ovog animiranog filma, naravno radi se o ljenjivcu Sidu. Popularni reper je po reakcijama od strane gledalaca, zaista odlično odradio posao, gde su ga i sami hrvatski mediji proglasili kao velikim otkrićem u filmskoj umjetnosti sinkronizacije. Edi je ovo inače prvi put da radi nešto u ovom pogledu, gdje je njegov talenat praktično došao do izražaja u samom startu.  
"Govori nevjerojatno brzo i pritom neprestano fuflja - jer to je oznaka karaktera, pa se usuđujem ustvrditi da bi malo koji od profesionalnih hrvatskih glumaca mogao napraviti nešto slično" - komentar je većine hrvatskih kritičara, na odlično odrađen posao.

Kako je to odradio Edo Maajka pogledajte u Traileru koji slijedi.


Vaš M.U.K Vam je omogućio i link za download cijelog filma, nažalost ne radi se o sinkronizovanom obliku, ali svakako vrijedi pogledati jedan od najgledanijih animiranih filmova današnjice. Za download, jednostavno kliknite ovdje.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates