Bad Copy na festivalu "Svi kao jedan" ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Friday, August 17, 2012

Bad Copy na festivalu "Svi kao jedan"


Na drugom po redu hip-hop festivalu ''Svi kao jedan'' koji će biti održan 30. i 31. avgusta i 1. septembra u Skejt parku na Ušću, ponovo na okupu i u punom sastavu nastupaju i poznati Bad Copy... 


Hip-hop festival Svi kao jedan biće održan 30. i 31. avgusta i 1. septembra  u Skejt parku na Ušću, uz još bogatiji i raznovrsniji program nego prošlog decembra. Ovoga puta, festivalski program koji će trajati 24 sata, tri dana za redom, svim fanovima hip-hop kulture donosi takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, grafitima i break danceu, festivalsko sjelo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip-hopa kao globalno prihvaćene kulture.
Pored već najavljenih zvijezda festivala - kako smo vam preneli ranije, to su legendarni Kurtis Blow i DJ Tomekk - festival će predstaviti i neka od najznačajnijih imena domaće hip-hop scene.
Najaktuelnija vijest u vezi sa domaćim programom jeste ponovno okupljanje grupe Bad Copy u punom sastavu - Ajs Nigrutin, Skaj vikler i Timbe. Ovaj čuveni sastav prvi put poslije skoro šest godina nastupiće u Beogradu upravo na festivalu Svi kao jedan, gdje će publiku podsjetiti na svoje najveće hitove poput "Idemo odma'", "Bad Copy žurka", "Uno, due, tre" i ostale pjesme koje i dalje predstavljaju neke od najslušanijih numera domaće rep muzike.
Pored Bad Copy, zvijezde domaćeg programa biće i Prti Bee Gee, VIP, Struka i Lud, zatim Gru, a tu će biti i neke nove nade domaće scene poput Zvezda Grajma, grupe Sik Tač i drugih.
Beatboxer Sam the Man potvrdio je svoj nastup za subotu, 1. septembar. Za one koji ne znaju, ''bitboksing'' (beatboxing) kao popularna disciplina hip-hopa podrazumeva proizvođenje najrazličitijih ritmova, melodija i drugih zvukova od strane izvođača bez ikakvih instrumenata, pomoću kojih izvođač uspjeva da izvede određene numere proizvodeći istovremeno više ritmova i melodija, i nerijetko uspjevajući da na sve to doda i vokale. Ovaj nastup biće jedan od ekskluzivnijih performansa na festivalu.
Na festivalu će nastupiti i poznati Minhenski DJ-evi Don Dado i Benny Bianco, koji će prvog dana festivala, u četvrtak 30. avgusta pored još dvadeset domaćih izvođača u svom dvočasovnom "back2back" setu zabavljati publiku u beogradskom skejt parku.
Kompletan program festivala objavljen je na zvaničnoj internet stranici festivala svikaojedan.com.
Karte za festival su puštene u prodaju - jednodnevna karta za festival će koštati 600 din do 15. avgusta, a potom će do festivala cena ove karte biti 750 din, dok će cena kompleta u promotivnom periodu biti 1600 din sve do 15. avgusta, dok će posle toga za komplet morati da se izdvoji 1990 din. Samo u subotu 11. avgusta, kompleti karata će biti dostupni po ekstra povlašćenoj cijeni od 1400 din, i to preko dana u skejt šopu Kobazz, a uveče na promotivnoj žurci festivala na beogradskom splavu Ringišpil, odmah pored poznatog splava Povetarac.
Pratite najave izvođača i druge novitete u vezi sa festivalom na zvaničnom sajtu svikaojedan.com.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates