Drake i Chris Brown: tužba od 16 miliona dolara ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Friday, August 17, 2012

Drake i Chris Brown: tužba od 16 miliona dolara


Advokat kompanije Entertainment Enterprises Ltd tvrdi da ni jedan od repera nije obuzdao svoje telohranitelje i da su lično odgovorni za nedavnu tuču u klubu u Njujorku... 

Drake i Chris Brown suočeni su sa tužbom od 16 miiona dolara zbog nedavne tuče koja je izbila u jednom noćnom klubu u njujorškom Sohou. Navodni incident dogodio se 13. juna, nakon što su se reperi sa svojim ekipama zajedno zatekli u klubu Greenhouse, a Brown poslao bocu pića za Drakeov sto. Reper iz Toronta je tada prišao Brownu, i (navodno) započeta je svađa oko Rihanne, Brownove bivše devojke sa kojom je i Drake na kratko bio u vezi, ali je rasprava ubrzo prerasla u sveopštu tuču, u koju su bila uključena obezbeđenja dvojice muzičara, i u kojoj je povređen i igrač San Antonio SpursaTony Parker. Nekoliko dana posle ovog incidenta, poznati promoter boks mečeva ponudio je reperima da svađu dovrše u ringu - i da usput pokupe i po milion dolara honorara - ali ni iz jednog tabora ova ponuda nije uzeta za ozbiljno.
Vlasnici kluba suočeni su sa serijom tužbi gostiju koji su se našli u klubu i pretrpeli povrede, a sada je kompanija Entertainment Enterprises Ltd, vlasnik brenda Greenhouse, odlučila da podigne tužbu protiv dvojice repera, u kojj smatra da su lično odgovorni za ovaj događaj i od kojih traži odštetu u visini od 16 miliona dolara.
Advokat kompanije Entertainment Enterprises Ltd, Andrew T. Miltenberg, za Fox News je izjavio kako je zbog negativnog publiciteta u brojnim Greenhouse klubovima širom SAD značajno opao promet, kao i da kompanija sada trpi velike gubitke.
Ni Drake ni Chris Brown za sada nisu komentarisali ovu tužbu, kao ni vlasnici konkretnog kluba Greenhouse u kojem se incident dogodio.


Izvor: NME.com

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates