PREDSTAVLJAMO: Kelly & KC ft. Alvir – Rođen (Wanted Records) ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Sunday, August 5, 2012

PREDSTAVLJAMO: Kelly & KC ft. Alvir – Rođen (Wanted Records)


Magazin Urbane Kulture samo za Vas nastavlja tradiciju promovisanja mladih neafirmisanih repera, čiji rad i trud svakodnevno dolazi do izražaja u svakom segmentu hip-hop kulture. Ovom prilikom Vam predstavljamo, "Wanted Records" ekipu koja se nalazi u sljedećem sastavu: Kelly, KC, el Kazel, Alek, Alvir Kurtagić.

"Mi smo u suštini jedna velika porodica koja voli istu stvar, a to je hip-hop. Još od 2009. godine odlučili smo naš rad dignuti na malo viši level tako što smo se ujedinili i počeli stvarati skupa, jer ipak smo bili svjesni da kao pojedinci nećemo daleko dogurati u našoj namjeri. Grčevitim radom i trudom izgradili smo svoj privatni studio Wanted Records, gdje smo stekli velika iskustva za izazove koji nas očekuju. Danas pored dobrog rapa, nudimo usluge snimanja vokala, bitove visoke kvalitete, a između ostalog bavimo se i montažom video spotova. Ovo je za sada samo još jedan self made records, odnosno pokušaj mladih ljudi da učine nešto, gdje će vrijeme naravno pokazati svoje. Šta još da kažemo, osim da se nadamo da će te uživati u našem konačnom proizvodu, našoj muzici" - izjavili su članovi Wanted Recordsa.

U nastavku poslušajte jednu od novijih stvari mladih umjetnika pod nazivom "Rođen", čiju produkciju potpisuju el Kazel & Alvir, a koja ujedno predstavlja i 4 single sa nadolazećeg "BHOP Mixtape-a Volume 6".

Svakako, ovom prilikom napominjemo svim mladim talentovanim umjetnicima koji smatraju da zaslužuju mjesto na stranicama našeg magazina, da nam se obrate preko naše oficijalne FB stranice, u vidu tekstulane poruke. 


Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates