Pro-Pain u Beogradu ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, January 23, 2013

Pro-Pain u Beogradu

Miljenici domaće publike će u okviru evropske "Straight to the Dome" turneje ponovo nastupiti u Miloša Pocerca 10, a tom prilikom predgrupe koje će zagrijati publiku biće Six Reasons to Kill, Undivided i Don Gatto.
Pro-Pain, bend koji je 20 rođendan proslavio u Gun Clubu prije godinu i po dana, sinonim za američku hardcore scenu, Beograđanima će predstaviti novi materijal sa albuma "Straight to the Dome" objavljenog u septembru prošle godine. Istoimenu evropsku turneju započinju 14. februara u Berlinu, a po obilasku Njemačke, Švajcarske, Belgije, Francuske i Hrvatske, puni elana stižu i u Beograd, gdje se, kako su izjavili osjećaju odlično! Za to je, kako sami tvrde, najviše zaslužna publika. Energija koju Beograđani posjeduju pokazaće se na djelu i tog četvrtka 28. februara u 21:30.
Ulaznice za koncert čuvenog Pro-Paina u Gun Clubu mogu da se kupe po pretprodajnoj cijeni od 1.300 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta i na ulazu u klub cijena će iznositi 1.600 dinara.

Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates