I Babe nastupaju na Long Night festivalu ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, February 19, 2013

I Babe nastupaju na Long Night festivalu

Kultna supergrupa Babe, poznata po hitovima "Noć bez sna", "Da te vidim golu", "Ko me ter'o" i "Slanina", poslije 13 godina pauze ponovo se okupila za povratnički nastup 30. marta na Long Night 3 festivalu u Domu omladine Beograda.
"Babama je uvijek bilo najvažnije da se svi dobro zabavimo, i mi i publika. Vratili smo se da to sada opet uradimo kako valja, da bude dobro raspoloženje, uz čvrstu ritam sekciju i prangijanje gitara!", kaže frontmen Žika Milenković.
Babe su se ponovo udružile specijalno za nastup na Long Nightu, na poziv organizatora koncertne agencije Long Play, i to igrom slučaja na dvadesetu godišnjicu od izlaska prvog albuma "Slike iz života jednog idiota" (1993). Uz stare Babe - pjevača i gitaristu Žiku Milenkovića, gitaristu Zorana Ilića- Ilketa i basistu Dejana Škopelju-Škopija - nova Baba je bubnjar Goran Ljuboja-Trut (ex Rambo Amadeus, E Play).
Na blagajni Doma omladine Beograda i ostalim prodajnim mjestima Eventima može se za samo 1.500 dinara kupiti ulaznica za Long Night 3 na kom pored Baba nastupaju Partibrejkers, Jinx, Pozdrav Azri, Čovek bez sluha, Dječaci, Grate i drugi (čija će imena tek biti saopštena, uključujući jedno legendarno ime britanske scene koje će biti objelodanjeno sljedećeg ponedeljka).

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates