Drugo izdanje Studentskog bazara u art kinu Kriterion ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Tuesday, March 19, 2013

Drugo izdanje Studentskog bazara u art kinu Kriterion
Sarajevo, 18.03.2012. godine - Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu organizuje drugo izdanje Studentskog bazara UNSA 2013, koji će se održati u art kinu Kriterion 23. marta sa početkom u 13 sati.

Nakon iznimno uspješnog prvog izdanja Studentskog bazara, kreativni studenti su spremni ponovo predstaviti svoje rukotvorine (nakit, torbe, magnete, skulpture) i ponuditi usluge (instrukcije, prevođenje, crtanje portreta) po povoljnim cijenama i na taj način afirmisati svoje talente i usrećiti mnogobrojne posjetitelje.

Ovaj put će se predstaviti blizu 40 izlagača i tokom Bazara će biti organizovana radionica šminkanja. Radionica će trajati sat i pol, a po simboličnoj cijeni od 5 KM posjetitelji će moći naučiti osnove šminkanje i odlično se zabaviti.

Cilj Studentskog bazara je pružiti neafirmiranim autorima rukotvorina i nadarenim studentima priliku da prodaju svoje radove i nadopune znanje kolega, motivirati posjetitelje na kreativno stvaralaštvo i potaknuti njihovu međusobnu suradnju i druženje.

Više o prijavama, Bazaru i učesnicima možete pronaći na: http://www.facebook.com/StudentskiBazarUnsa2013

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates