Kreiraj svoj filmski poster i osvoji nagrade ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, March 23, 2013

Kreiraj svoj filmski poster i osvoji nagrade


Filmski konkurs - kreirajte poster za misteriozni triler "Stoker"!

Povodom novog filma kultnog reditelja Čan-Vuk Parka (Chan-wook Park), "Stoker", koji će se u bioskopima naći od 4. aprila, MCF MegaCom Film organizuje nagradni konkurs namjenjen svima koji vole filmove i dizajn, i poziva ih da kreiraju svoj filmski poster za ovaj misteriozni triler.
Nagrada za autora/autorku najboljeg postera, prema procjeni žirija koji čini kreativni tim agencije McCann Beograd, je grafička tabla Wacom Bamboo Pen, CTL-470K-EN. Poklon je obezbjedila kompanija ComputerLand.
Osim najboljeg rješenja, žiri iz agencije McCann Beograd odabraće još 9 postera, koji će, kao i pobjednički poster, biti odštampani i izloženi na premijeri filma "Stoker", 3. aprila u multipleksu „Kolosej“. Autori izloženih postera dobiće na poklon i po 2 ulaznice za premijeru.
Sve informacije o konkursu, kao i inspiraciju, zainteresovani mogu pronaći na adresi stoker.mcf.rs
Konkurs traje od 22. do 31. marta.
"Stoker" je prvi holivudski film južnokorejskog reditelja Čan-Vuk Parka, najpoznatijeg po filmu "Oldboy" i trilogiji "Osveta" ("Vengeance"), čiji je ovaj film dio. Talentovana mlada glumica Mia Vasikovska igra Indiju Stoker, tihu, povučenu tinejdžerku, čiji otac umire pod sumnjivim okolnostima. Na sahrani, ona upoznaje očevog brata Čarlija (Metju Gud), za koga nije znala ni da postoji. Stric Čarli odlučuje da se useli u kuću Stokerovih i živi sa Indijom i njenom nestabilnom majkom (Nikol Kidman). Indiju istovremeno privlači i plaši ovaj šarmantni, misteriozni čovjek, a njihov odnos postaje sve komplikovaniji.
"Volim da pravim filmove u kojima ima puno akcije i panike“, kaže Čan-Vuk Park o svom radu, a kritičari kažu da u „Stokeru“ reditelj priređuje „momente jeze i straha, strašnije od svih koje ste iskusili u posljednje vrijeme” (The Hollywood Reporter) i „smješta publiku na ivicu stolice od samog početka... Film je jedna divlja vožnja, sa zasljepljujućim filmskim efektima, koja će vas ostaviti bez daha." (Huffington Post).Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates